OnePlus 6 / 6T: de roll-out van Android 10 opgeschort

OnePlus 6T

Twee weken geleden hebben we de komst van een aangekondigd stabiele versie di Android 10 su OnePlus 6 en 6T. Met de OxygenOS 10 hadden deze twee smartphones zelfs de kans om het volledige potentieel hiervan te benutten software, een paar maanden na de officiële release. Het lijkt er echter op dat er tegenwoordig teveel problemen zijn opgetreden. Deze update zou in feite wat hebben laten zien kever van aanzienlijke omvang, om het bedrijf te dwingen maatregelen te nemen in dit verband.

1 / 12 update: Het lijkt erop dat OnePlus zijn stappen heeft ingetrokken en onlangs de Open Beta 2-versie van OxygenOS heeft uitgebracht. Na de problemen met Android 10 besloot het merk om rustiger door te gaan op OnePlus 6 en 6T. Hier dan wat is geopenbaard in de complete changelog:

Systeem

  • Correctie van het probleem van vingerafdrukidentificatie;
  • De vertraging in de animatie voor het ontgrendelen met een vingerafdruk opgelost;
  • Problemen met automatisch bevriezen en opnieuw opstarten opgelost;
  • Verbeterde systeemstabiliteit en gecorrigeerde andere bekende problemen.

camera

  • Verbeterde prestaties en algemene bugfixes.

WiFi en internet

  • Vaste WiFi-verbinding met 5GHz.

OnePlus 6 / 6T wachten op een stabielere build

OnePlus 6T

Van wat we in deze uren konden leren, OnePlus zou onderbrak de uitrol di Android 10 op OnePlus 6 en 6T. Volgens de laatste gegevens zou deze update in feite hebben gerapporteerd talloze bugs en kritisch, om het bedrijf te dwingen zijn activiteiten te stoppen. Daarom werken de ontwikkelaars van het merk momenteel aan de release van een stabielere build zonder deze problemen.

We weten nog niet wanneer dit daadwerkelijk beschikbaar zal zijn bijwerken. Veel gebruikers wachten er echter angstig op na enige storingen op hun apparaat te hebben ondervonden. Het lijkt erop dat de OxygenOS 10 heeft een ongebruikelijke instabiliteit aangetoond in de eerste stabiele versie, waardoor de ervaring frustrerend was OnePlus 6 en 6T.

We verheugen ons op verdere informatie, zodat we zo snel mogelijk kunnen communiceren.


Bespreek met ons over het artikel en erover OnePlus in groepen Telegram e Facebook (OP6 e OP7 en OP7 Pro) Dedicated! En mis geen nieuws en aanbiedingen in realtime door het kanaal te volgen Telegram!