De CEO van Realme gebruikt de iPhone en neemt de blunder

Lindahl

Om de zoveel tijd gebeurt het dat de social media manager van een bedrijf Android je hebt het mis en, voor fouten, post je iets met een iPhone. Het gebeurde met een advertentie voor Huawei met Gal Gadot, het gebeurde met een advertentie voor Google en verschillende andere keren. Je weet het misschien niet, maar verschillende keren zagen we toevallig een iPhone op beurzen en evenementen bij concurrerende bedrijven in Cupertino. En nu is het ook de beurt aan Madhav Sheth, of de CEO van Realme, val in deze valkuil.

LEES OOK:
Realme 5s: technische fiche online onthuld

Is het zinvol om een ​​iPhone te gebruiken als u een manager bent van een ander rivaliserend bedrijf?

realme ceo iphone

Afgelopen 16 november plaatste een tweet over een nieuwe OTA-update die aan boord kwam van Realme 3 en Realme 3i, vooral uitgebracht in India. Maar wat de meeste gebruikers opviel, is het schrift dat je onderaan de datum kunt zien. De formulering "Twitter for iPhone"Geen enkele kans gelaten voor de CEO van Realme, die in het nauw gedreven werd gedwongen om de tweet te verwijderen en niets deed alsof. Maar dat weerhield iemand er niet van om de misdaad te vangen in de screenshot in kwestie.

In zijn verdediging zouden we kunnen zeggen dat apps meestal beter werken op iOS. Voor degenen die met sociale netwerken en verschillende apps werken, kan het daarom handiger zijn om te fotograferen met twee telefoons, een vertegenwoordiger en een voor werktaken, waaronder posten voor sociale media. Dit is de "fout" van het intrinsieke karakter van Android, dat in een extreem gefragmenteerde wereld niet zoveel kan worden geoptimaliseerd als het besturingssysteem van Apple. Zeker is dat als de producenten zelf het aantal op de markt gebrachte modellen zouden gaan beperken, de situatie hen alleen maar ten goede zou komen.


Bespreek met ons over het artikel en erover Lindahl in de groep Telegram. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst Realme Italia!