Is Redmi 4 te oud? De introductie van MIUI 11 in India begint!

redmi 4

We overwegen vaak 'oude' smartphones die misschien minder dan twee jaar oud zijn. Dit gebeurt omdat deinnovatie het werkt met een indrukwekkende snelheid en soms lijken de telefoons van een vorige versie van de huidige versie al tekenen van veroudering te vertonen. Dit betreft de hele sector van smartphone, hoewel er in sommige gevallen uitzonderingen zijn. Een daarvan wordt zeker vertegenwoordigd door Redmire 4. Gedurende deze jaren heeft het apparaat verschillende updates ontvangen, maar niemand had ooit de komst van de kunnen voorspellen MIUI 11!

Redmi 4 zal altijd gebaseerd zijn op Android 7.1.2 (Nougat)

redmi 4

Volgens de meest recente informatie waarover wij beschikken, lijkt het erop dat sommige gebruikers binnen zijn Indië zijn begonnen met het ontvangen van de update naar MUI 11 alleen Redmire 4. In de algemene verwarring lijkt het merk daarom frisse lucht naar dit apparaat te willen brengen. Om de waarheid te zeggen, veel dingen veranderen echter niet met de komst van deze update.

Lees ook:
Xiaomi Mi CC9 / Mi 9 Lite begint Android 10 te ontvangen met de MIUI 11

Redmi 4 is inderdaad nog steeds gebaseerd op Android 7.1.2 Nougat, zelfs na de komst van MIUI 11. Deze update brengt in feite de versie van MIUI 11.0.2.0.NAMMIXM aan de telefoon. Desondanks worden er geen grote wijzigingen in het systeem weergegeven. In de complete changelog zien we eigenlijk alleen hoe zwaar de update is 483MB, biedt verbeterde touchscreen-bedieningselementen, introduceert natuurgeluiden en implementeert een meer minimalistisch ontwerp.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!