Xiaomi staat op het punt een nieuw gebogen gamescherm te lanceren

xiaomi mi-oppervlak

In oktober presenteerde het bedrijf van Lei Jun de nieuwe schermen Xiaomi Mi Surface en Mi Display, twee pc-monitoren, waarvan de eerste voornamelijk is gericht op gamers. Beiden werden verwelkomd zoals ze zouden moeten zijn door de Mi-fans (het had nooit anders kunnen zijn) en zijn dat zelfs al verkrijgbaar bij Banggood. Blijkbaar zijn er geen twee zonder drie en zou het Chinese bedrijf in gedachten hebben om ook een derde model te lanceren, opnieuw één gebogen speelscherm.

Een nieuw gamescherm komt na Xiaomi Mi Surface en Mi Display

xiaomi mi-weergave

Volgens sommige Aziatische sprekers, Xiaomi zou van plan zijn om een ​​derde model te lanceren, dat enige tijd geleden tussen de twee zal passen. Het nieuwe gebogen gokscherm behoudt dezelfde kenmerken als het superieure model, met een branded display Samsung met verversingssnelheid a 144 Hz; ze moeten alleen de grootte wijzigen en in dit geval hebben we een paneel van 29 ", vermoedelijk weer met resolutie 4K.

Daarom is het redelijk om ons voor te stellen dat we een lagere verkoopprijs hebben en dat het nieuwe model thuiskomt voor een bedrag onder de 2499-yuan (ongeveer 318 € tegen actuele wisselkoersen). Op dit moment heeft het bedrijf nog niet bevestigd, dus op dit moment is het nog steeds een eenvoudige indiscretie.


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!