Honor View 10 werkt zichzelf bij: nieuwe patches en fixes voor video's

beoordeling honoreringsoverzicht 10

Enerzijds het bètaprogramma dat de EMUI 10 aan boord van Honor V10. Aan de andere kant wordt een Europa vrijgegeven nieuwe update voor Eer Bekijk 10. De update is niet exclusief gericht op de beveiligingssector, hoewel een van de belangrijkste (enkele) nieuwe functies de introductie van de meest recente is beveiligingspatch bijgewerkt tot de maand November 2019.

LEES OOK:
Honor V30 verkoopt snel: uitverkocht in slechts 3 seconden

Een nieuwe update arriveert op Honor View 10: hier is het nieuws

Dit is de firmware-update EMUI 9.1.0.358 (C432E5R1P13) met een gewicht van ongeveer 242 MB en wordt uitgebracht in sommige Europese landen. In andere werd echter een andere, meer substantiële update uitgebracht EMUI 9.1.0.358, van het gewicht van 4.25 GB en inclusief de patches van september en oktober. In het laatste geval bevat de update ook een oplossing voor video-opname, om het zoekprobleem op te lossen van continu focussen in lussen in bepaalde situaties.

Als u in beide gevallen nog geen melding hebt ontvangen, kunt u proberen naar Instellingen> Systeem> Software-updates> Zoeken naar updates te gaan. Als alternatief kunt u proberen te vertrouwen op de zoekopdracht via de HiCare-app.


Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen voor Huawei in het kanaal Telegram gewijd!