OPPO en camera onder het scherm: hier zijn de nieuwe voorbeelden

OPPO INNO Dag 2019
Foton Ultra

Terwijl we wachten om meer te leren (zelfs als het een eufemisme lijkt) op Reno 3 Pro, toont het Chinese bedrijf ons dat dit niet het enige nieuws is waarop we met enthousiasme moeten wachten. De eerste vindt momenteel plaats OPPO INNO Day 2019, een evenement waarbij het merk heeft besloten alle technologische wonderen te illustreren die ons in de toekomst te wachten staan, dankzij 5G en meer. En na de openbaring van deCamera onder scherm afgelopen juni ... hier komen we terug om te praten over deze langverwachte technologie!

11 / 12 update: na de eerste samenvattende informatie, door de internationale blogs Nauwkeuriger informatie komt op de camera onder het OPPO-scherm. In vergelijking met de eerste implementatie, vrij misleidend, zien we een duidelijke verbetering in termen van scherpte, kleurreproductie en belichting. Er zijn geen details over de specificaties gegeven, gezien de prototypefase, maar dit geeft ons hoop op de ontwikkelingen die in de 2020 zullen komen. Ook omdat er nog steeds verbeteringen nodig zijn voor het paneel, aangezien het pixelraster in het gebied boven de sensor nog steeds zichtbaar is.

OPPO INNO Day 2019: hier is de nieuwe prototype camera selfie onder het display (en een body zonder deuren en knoppen)

OPPO INNO Dag 2019

In feite heeft het Chinese bedrijf een nieuw smartphone-prototype laten zien met een camera die zelf is geïntegreerd onder het scherm, een oplossing die een wordt moet hebben voor de verschillende producenten. Terwijl ze experimenteren met nieuwe antwoorden - zoals pop-upcamera's en gaten in het scherm - werken de belangrijkste merken al aan de camera onder het scherm en, zoals we allemaal weten, OPPO hij is niet de enige op het werk.

OPPO INNO Dag 2019

Het nieuwe prototype getoond tijdens INNO Day 2019 presenteert een lichaam volledig zonder gaten of knoppen, een ontwerp vergelijkbaar met dat gezien met Meizu Zero e Ik woon APEX 2019. Ondersteuning voor draadloos opladen wordt verondersteld, maar dit is uiteraard slechts een hypothese, omdat we het hebben over een model dat uitsluitend voor demonstratiedoeleinden wordt getoond. De selfiecamera onder het scherm is meestal verborgen, maar met duidelijke achtergronden is deze veel beter zichtbaar; kortom, het is duidelijk dat het nog steeds een onvolwassen technologie is en dat we zullen moeten wachten.

Lo "Panoramisch perspectiefscherm" - dus de selfiecamera werd tijdens INNO Day op het display gepresenteerd - deze heeft nog geen releasedatum en voor massaproductie kan het nog jaren duren.


Bespreek met ons over het artikel en erover OPPO in de groep TelegramFacebook. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst OPPO Inside!