Realme: hier is welke smartphones NIET ColorOS 7 ontvangen met Android 10

Lindahl

Met de aankondiging van de ColorOS 7 (hier vind je alle details), Lindahl hij onmiddellijk gepubliceerd de lijst smartphones die zouden worden bijgewerkt naar de nieuwe softwareversie. Het ding wekte de ontevredenheid onder de enthousiastelingen die in het bezit zijn van de minder recente modellen van het merk en gezien het zelfs is gekomen tot een petitie om de release van de update aan te vragen, heeft Realme dingen definitief verduidelijkt met een lijst met apparaten die NIET zullen worden bijgewerkt.

Realme heeft de smartphones bevestigd die NIET worden bijgewerkt naar ColorOS 7

Het antwoord kwam via een Tweet van het officiële profiel van Lindahl India. Zoals gemeld, de update naar ColorOS 7 gebaseerd op Android 10 komt niet op de volgende merkmodellen:

Dit is niet echt opwindend nieuws, want de genoemde smartphones zijn allemaal modellen met iets meer dan een jaar achter hen. Kortom, het lijkt erop dat Realme een ander beleid zal voeren dan Xiaomi. De rivaal is juist beroemd vanwege het feit dat de nieuwste software ook aan boord van oudere apparaten is gebracht - en de Mi-fans weten heel goed waar we het over hebben. Misschien geef je de nieuwste Android-update op, maar dan op het niveau van funzionalità niemand blijft achter (tenzij het echte fossielen zijn).

oppo coloros 7

Op dit moment heeft het bedrijf zich alleen beperkt tot het bevestigen van de smartphones die de ColorOS 7 met Android 10 niet zullen ontvangen, maar er wordt niet gezegd dat er geen andere plannen zijn.


Bespreek met ons over het artikel en erover Lindahl in de groep Telegram. Mis geen enkel nieuws in realtime en de beste aanbiedingen op toegewenst Realme Italia!