RedmiBook 13 komt in december 10: eerste officiële afbeeldingen

13 redmibook

De Chinese fabrikant van 10 december lanceert de nieuwe Redmi K30, top van het bereik beoordeeld op 5G en verplaatst door Snapdragon 865. Het apparaat komt niet alleen aan, maar sommige slimme producten zullen ook worden gepresenteerd; toch lijkt het bedrijf andere verrassingen in petto te hebben voor fans en bevestiging komt van een teaser-poster en de JingDong-winkel: RedmiBook 13 zit recht op het huis!

09 / 12 update: enkele uren na de officiële aankondiging geeft het bedrijf ons een nieuwe afbeelding promotiepakket met RedmiBook 13.

13 redmibook

04 / 12 update: het Chinese bedrijf heeft nieuwe teasers voor de terminal gepubliceerd, met een overzicht van het ontwerp. Vind al het nieuws onderaan het artikel.

RedmiBook 13: hier is de eerste teaser-poster en bevestiging van JingDong

De afbeelding hierboven komt rechtstreeks van de Chinese winkel JingDong, met name uit het officiële gedeelte van Xiaomi. Het Aziatische bedrijf heeft de pagina van een nieuw notebook geladen en er wordt duidelijk aangegeven dat dit het geval zal zijn RedmiBook 13. Hieronder vindt u nog een detail van de pagina van JingDong in de bovenstaande galerij, een teaser die anticipeert op nieuws voor de familie van terminals van het merk.

13 redmibook

De poster meldt dat de nieuwe RedmiBook 13 zijn debuut zal maken 10 december. Gezien het 10-evenement in december is het redelijk om aan te nemen dat de terminals met de Redmi K30 zullen verschijnen om de volgende dagen op de markt te komen.

Tot nu toe heeft het bedrijf modellen uitgebracht van 15.6 " e 14 ", dus dit kan een bijzonder welkome aanvulling zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar oplossingen van kleine omvang.

De nieuwe teasers anticiperen op een display met superdunne frames | bijwerken

Het is nu al enkele dagen officieel: Redmi K30 het zal niet alleen zijn en samen met het vlaggenschip zullen we ook het nieuwe vinden RedmiBook 13, het eerste model met een diagonaal 13-paneel (volgens de vooruitgang van de JD-winkel, hierboven gevonden). Na het laatste nieuws over dit onderwerp naar de specificaties van de smartphone heeft Redmi een aantal teasers gepubliceerd waarmee we de nieuwe terminal nader kunnen bekijken.

Zoals te zien is op de afbeeldingen, heeft het apparaat een display met super geoptimaliseerde frames, dunner dan de vorige generatie modellen. Op dit moment missen we nog steeds de details over de specificaties (en de werkelijke grootte van het paneel), maar we zijn er zeker van dat we de komende dagen meer zullen weten. Uiteindelijk ... de 10 december komt eraan!


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!