Xiaomi leidt ook in het derde kwartaal 2019 de draagbare sector

xiaomi mi band 4

Sinds de Chinese fabrikant besloot om hun eigen aan te bieden draagbare apparaten, veel gebruikers zijn meteen met dit doel getrouwd. Het is nu zoveel jaren geleden dat Xiaomi biedt elk jaar nieuwe oplossingen in dit opzicht, die uitblinken in deze sector. Met de hele serie Mi Bandhet merk is zelfs in staat geweest om een ​​succes te bieden op dit bijna onverwachte gebied. Het lijkt er echter op dat de fabel niet voorbestemd is om te eindigen. Zelfs in het derde kwartaal van dit jaar lijkt dit zelfs het geval te zijn Xiaomi blijf de hele categorie leiden.

Apple houdt op deze markt geen gelijke tred met Xiaomi

xiaomi wereable

Volgens de laatste informatie, ontvangen van de nieuwe verslag di Canalys, de wereable markt is enorm gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Als we alleen naar dit derde kwartaal kijken, merken we in feite dat er een toename van wereable zendingen gelijk aan 65% vergeleken met dezelfde periode van de 2018. Ook in Europa is de situatie hetzelfde, met één groei van 64%, opnieuw vergeleken met de cijfers van vorig jaar.

Lees ook:
Review Xiaomi Mi Note 10: de eerste echte Xiaomi-cameratelefoon

Duidelijk Xiaomi leidt de ranglijst op producentenniveau. In feite heeft dit merk op de wereldmarkt verkocht 12,2 miljoenen stukjes, met een marktaandeel van 27%. Apple kan in dit geval 'slechts' een marktaandeel van 15% hebben. Voor de Chinese reus is het daarom een ​​groei van 74% in vergelijking met de 2018.

xiaomi wereable

Hoeveel meer kan deze markt groeien? Naar uw mening zullen draagbare apparaten deze verkoopcijfers ook in de 2020?


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!