Xiaomi Mi 8 Lite en Mi Max 3: de MIUI 11 Beta brengt Android 10 | Download

android 10 xiaomi redmi note 5

Als je een smartphone hebt Xiaomi, zult u hebben gemerkt dat het ontvangen van een update naar de nieuwste versie van MIUI niet hetzelfde betekent als Android. Dit betekent dat u de MIUI 11 betekent niet noodzakelijkerwijs ontvangen Android 10: zie bijvoorbeeld Redmi Note 4, bijgewerkt naar de nieuwste gebruikersinterface van Xiaomi maar nog steeds met Nougat. Vreemd genoeg is dit niet het geval bij Xiaomi Mi 8 Lite e Xiaomi Mi Max 3, vorige generatiemodellen die laten zien dat ze de tijd willen bijhouden.

LEES OOK:
Xiaomi: nieuwe Mi Corners zullen in heel Italië worden geopend!

De MIUI 11 Beta introduceert Android 10 op Xiaomi Mi 8 Lite en Mi Max 3

De nieuwste versie van de MIUI 11 Betaof de build MIUI 9.12.4, dus kom op phablettone vorig jaar, misschien ook omdat een opvolger zal niet komen en bijgevolg kan het geen nieuwigheid zijn van de Mi Max 4. Ook Mi 8 Lite werd gelanceerd in de 2018 en ontving, in tegenstelling tot de Mi Max-serie, een nieuw model tijdens de 2019 (al bijgewerkt naar MIUI 11 stabiel). In afwachting van een stabiele update voor de twee betrokken modellen, is het mogelijk om de Beta ROM te installeren om de nieuwigheden van MIUI 11 en Android 10 te testen. Als u dit wilt doen, kunt u de respectieve ROM's downloaden door op de onderstaande badges te klikken en deze via herstel te installeren.

Download de MIUI 11 (9.12.4) voor Xiaomi Mi 8 Lite

Download de MIUI 11 (9.12.4) voor Xiaomi Mi Max 3


Bespreek met ons over het artikel en erover Xiaomi in groepen Telegram e Facebook Dedicated!