Xiaomi 70mai Dash Cam Lite review: slim en voordelig!

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

In de review van vandaag gaan we een zeer nuttig product analyseren voor iedereen die zich beschermd wil voelen tijdens het rijden in geval van ongelukken of vandalisme. Om deze reden zullen we het hebben over de Xiaomi 70mai Dash Cam Lite, dat is een uitgesproken avant-garde en vooral economische "dashboardcamera"! Hoe zal het zich gedragen tijdens onze tests? Laten we het samen ontdekken in de volledige review.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite Review

Uitpakken - Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

In het verkooppakket vinden we de volgende apparatuur:

 • Xiaomi 70mai Dash Cam Lite;
 • USB-voedingskabel - Micro-USB;
 • ondersteuning met lijm voor de videocamera;
 • 2 elektrostatische stickers;
 • voeding in de sigarettenaansteker;
 • Koevoet van kunststof;
 • handleiding.

Het pakket bevat niet de GPS-module die apart moet worden gekocht. Om u een completere beoordeling te geven, hebben we ook het bovengenoemde formulier verzonden.

Ontwerp en constructie

Il Design van Xiaomi 70mai Dash Cam Lite Ik vind het echt leuk, zoals het blijkt te zijn modern ed essenziale. De kloof tussen het gouden en het zwarte maakt deze kamer meer premie dan het lijkt.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Het apparaat is gemaakt in een enkel blok dat het display en de functietoetsen bevat, evenals een roterend deel dat de sensor integreert. Ondanks alle afmetingen zijn we niet al te omvangrijk omdat we het hier over hebben 82 x 58.2 x 40.5 millimeters. Eindelijk is het apparaat gemaakt in plastic di goed de bloem.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Ik wil graag wijzen op een detail dat de aandacht voor detail van de fabrikant toont, omdat ik het zeer nuttig vond sticker elektrostatische. Door de drager met de lijm rechtstreeks op een van deze te plakken, voorkomen we dat het glas van de machine wordt beschadigd, maar vooral zullen we voorkomen dat deze permanent bevestigd blijft, omdat de lijm zeer resistent is. Op deze manier kunnen we de dashboardcamera probleemloos van machine naar machine verplaatsen.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Vooraan vinden we een tonen da 2 inch van diagonaal (het is geen touchscreen) van discrete kwaliteit, zeggen we dat het perfect in lijn is met zijn prijsklasse, terwijl ze inferieur aanwezig zijn 4 functietoetsen om door de interface te gaan en een grote centrale knop om de camera aan / uit te zetten. Aan de rechterkant is er alleen de microfoon, in tegenstelling tot de andere kant waar de Micro USB-ingang en het microSD-slot zich bevinden.

Software en bediening

Om het te kunnen maken Xiaomi 70mai Dash Cam Lite u moet de applicatie downloaden 70mai dal Play Store en plaats een kaart microSD in het apparaat, evenals het aansluiten op de voeding.

De camera kan ook onafhankelijk van de smartphone worden gebruikt, maar voor de eerste installatie moeten we deze procedure uitvoeren. Omdat we hier zijn, praten we ook over het onderdeel slim, als het activeren van de Wi-Fi Hotspot op de dashboardcamera kunnen we communiceren met ons mobiele apparaat en alles bekijken wat is genomen, foto's maken, de galerij bekijken en een lange reeks instellingen beheren:

 • Wi-Fi Hotspot;
 • Botsingsgevoeligheid;
 • formatteren;
 • Datum en tijd;
 • Display inschakelen;
 • Taal: alleen Engels of Russisch;
 • Duur van registratiecycli: 1, 2 of 3 minuten;
 • WDR;
 • Parkeerbewaking: hoge, lage of gehandicapte gevoeligheid;
 • Automatische uitschakeling: na 20, 30 of 40 minuten zonder stroom;
 • Systeem update.

De eigenaardigheid hiervan Xiaomi 70mai Dash Cam Lite is dat het de modus van activeert parkeerbewaking zodra we onze auto uitzetten. Dit blijft dus stand-by en neemt automatisch een film op zodra deze een detecteert schokken (dankzij de aanwezigheid van de versnellingsmeter).

Dank aan de jouwe 500 mAh van de batterij heeft de dashboardcamera er een zeer lange autonomie in stand-by en het zal mogelijk zijn om het te gebruiken zelfs zonder het noodzakelijkerwijs aan te sluiten op de voeding (hoewel een stem u eraan herinnert dat u het zult moeten aansluiten voor een correcte werking). U kunt uw auto dus op een parkeerplaats achterlaten voor meer 3-4 dagen en effectief toezicht hebben.

Videokwaliteit

La Xiaomi 70mai Dash Cam Lite presenteert een sensor Sony IMX307 (moet van 2 megapixel zijn) met opening f / 2.0 e groothoek di 130 °.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

De camera kan maximaal opnemen full HD en kwaliteit is in lijn met zijn prijsklasse. Overdag en in gunstige lichtomstandigheden kan hij de scène en fundamentele details zoals i adequaat vastleggen gezichten van mensen of auto kentekens, Maar backlight de sensor gaat verder moeilijkheden.

In nacht de kwaliteit gaat zonder twijfel omlaag en uiteindelijk is het resultaat in het algemeen nog steeds voldoende (gezien de verkoopprijs), maar het is een beetje moeilijker om de details te begrijpen, vooral als er sterke lichtbronnen zijn. In dat geval is het mogelijk om kleintjes op te merken overbelichte gebieden en lichte halo's, vooral als het glas van de machine niet erg schoon is, wat resulteert in verdere reflecties.

Op zijn officiële website wil het bedrijf graag wijzen op de aanwezigheid van WDR om de belichting van films in evenwicht te brengen en Super HD nachtzicht. Persoonlijk heb ik geen specifieke verbeteringen opgemerkt en later laat ik je enkele voorbeelden van opnames achter die in de afgelopen dagen zijn gemaakt.

Zoals u wellicht is opgevallen, zijn er naast de datum en tijd ook aanwijzingen met betrekking tot de snelheid en positie. Normaal gesproken is het niet mogelijk om ze te hebben, maar nadat u de GPS-module het is mogelijk om aanvullende informatie te hebben in geval van een ongeval. Zoals hierboven vermeld, zal dit noodzakelijkerwijs moeten zijn apart gekocht.

Conclusies - Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

La Xiaomi 70mai Dash Cam Lite is op AliExpress over 36 euro zonder GPS e 45 euro met de GPS-module. Het product weerspiegelt volledig de prijsklasse waarin het zich bevindt en als je voor het eerst de wereld van dash cams wilt betreden, raad ik aan om de eerste genoemde variant te kopen.

Inderdaad, voor minder dan 40 euro u hebt een essentieel, slim product dat uw auto zelfs zonder stroom kan blijven volgen, omdat het een grote ingebouwde batterij heeft.

Eren