De camera onder het scherm is nog steeds ver weg, volgens de baas van Redmi

xiaomi redmi-camera wordt weergegeven

Tijdens de 2019 OPPO e Xiaomi ze lieten ons de respectieve oplossingen zien voor de selfiecamera van de toekomst, direct onder het voorpaneel geïntegreerd. echter er was geen gebrek aan problemen en het is onduidelijk wanneer deze technologie daadwerkelijk voor iedereen beschikbaar zal zijn. Ik hoop een smartphone te zien Xiaomi o redmi met een camera onder het display in 2020? Dan misschien de woorden van Lu Weibing je zult ze helemaal niet leuk vinden.

Lu Weibing van Redmi bevestigt dat de camera onder het scherm nog steeds verre van massaproductie is

xiaomi redmi-camera wordt weergegeven

Volgens wat er op Weibo werd gemeld door het hoofd van Redmi, momenteel technologie CUP (Onder paneelruimte) is nog ver verwijderd van massaproductie. De voordelen van camera onder het display voor smartphones Xiaomi e redmi ze zijn meervoudig, beginnend met de mogelijkheid om een ​​groot paneel te verkrijgen, zonder ruimte in te leveren. Deze technologie heeft echter verschillende problemen: het gebruik van een display van PPI 400 de doorgang van licht in de camera vindt op een beperkte manier plaats, wat een negatieve invloed zal hebben op de fotografische prestaties.

Tegelijkertijd kan het contrast tussen de PPI van het gebied en die van het hele paneel vervelend zijn door de dichtheid van de sectie die aan de module is gewijd te verlagen.

De technici van Xiaomi en Redmi staan ​​dus voor een belangrijke uitdaging. Het bedrijf van Lei Jun liet zijn technologie zien DEMON in 2019, maar deze laatste is nog lang niet klaar voor massaproductie. Hoe zullen de dingen evolueren? Zullen we de camera in 2020 onder het display kunnen hebben? De woorden van Lu Weibing zijn niet optimistisch, maar we houden nog steeds onze vingers gekruist!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .