POCO bevestiging: nieuwe smartphone in februari, maar niets POCO F2

pocofoon x2

In de afgelopen dagen POCO - Indiaas merk gelinkt aan Xiaomi - begon zijn kleine revolutie, aankondiging van de scheiding van het moederbedrijf. Een keuze die weerspiegelt wat de huidige trend is, met een toenemend aantal bedrijven die zich liever presenteren als onafhankelijke merken (hetzelfde is heel recent gebeurd voor iQOO). En nu wordt de eerste smartphone zonder Xiaomi aangekondigd, aangekondigd door dezelfde GM van het bedrijf. Het is het mysterieuze POCOTELEFOON X2 gespot in een unboxing-video?

17-update: 00: een andere teaser van het bedrijf vertelt over het nieuwe model en ontkent de komst van POCO F2. In de korte clip zien we verschillende acroniemen, hoewel we in werkelijkheid geen enkele verwijzing naar X2 zien. In plaats daarvan zien we de afkortingen 'F"P"En"C"En de cijfers"1","2"En"3". Dat het misschien een spook is POCO C1 of POCO P2?

POCO bevestigt zijn volgende vlaggenschip voor februari 2020

Tijdens een interview met Outlook India sprak GM Manmohan Chandolu over het nieuws met betrekking tot POCO, beginnend met de recente scheiding van Xiaomi. Niets nieuws onder de zon, maar slechts enkele details over de intentie van het merk, dat ernaar streeft een onafhankelijke realiteit in India te worden met behoud van enkele contacten met het bedrijf van Lei Jun. Met name de after-sales services zullen blijven vertrouwen op het Chinese huis, terwijl de teams die zich toeleggen op producten, verkoop en marketing volledig worden ontkoppeld.

Het echte nieuws zijn de plannen voor de toekomst. GM heeft dat bevestigd POCO zal in de loop van de maand een nieuwe smartphone lanceren Februari 2020. En nu de toto-vlaggenschip: welk apparaat is het?

pocofoon x2

De veronderstelde is enkele dagen op het net verschenen POCOTELEFOON X2, smartphone met een groot schermvullend paneel met een dubbel gat voor de selfiecamera. Aan de achterkant is er een module met verticale quad-camera, gepositioneerd in het midden van het lichaam en omgeven door een cirkelvormige oplossing. Bovendien spreken verschillende geruchten ons aan in plaats van de vermeende F2, zelfs vergezeld van 2 Lite-modellen. Wie heeft het goed gezien?


📱 Volg GizChina op Google Nieuws, klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.