OnePlus Concept One gaat op wereldreis, ook in Europa

oneplus concept one wereldreis

Zelfs als het niet op de markt wordt gebracht, OnePlus Concept One heeft de hype van velen geprikkeld dankzij de speciale cameratechnologie. Niet alleen aan degenen die hebben deelgenomen aan CES 2020, waardoor ze de mogelijkheid hebben om het met de hand te voelen, maar ook aan al die gebruikers die het niet van dichtbij kunnen zien. Ten minste tot op heden: het bedrijf heeft zojuist een aangekondigd wereld tour, waarin het mogelijk is om het te proeven met verschillende stadia over de hele wereld.

LEES OOK:
SAR-waarden: OnePlus en Xiaomi zijn de meest "radioactieve"

OnePlus Concept One wordt openbaar weergegeven: hier zijn de plaatsen en datums van de tour

Hier zijn de datums en plaatsen van deze OnePlus Concept One World Tour:

  • 5 februari: Parijs (Frankrijk)
  • 6 februari: Seattle (VS)
  • 7 februari: Keulen (Duitsland)
  • 8 februari: New Delhi / Mumbai / Bangalore (India)
  • 12 februari: Amsterdam (Holland)
  • 13 februari: Woking (VK)
  • 17 februari: Helsinki (Finland)
  • Wordt nog aangekondigd: Denemarken

Helaas, niets voor ons Italiaanse gebruikers om te doen. Tenzij je echt zo nieuwsgierig bent om van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​reis te maken naar een van de Europese steden die door de tour zijn geraakt.


📱 Volg GizChina op Google Nieuws, klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen â ï¸.