Bomaker Ondine II review: de 80W soundbar

In de beoordeling van vandaag zullen we het niet hebben over smartphones of notebooks, maar we zullen een audio-apparaat analyseren, in meer detail verwijs ik naar de soundbar Bomaker Ondine II. Hoe heeft u zich tijdens onze tests gedragen? Zal het een goed product zijn om onze kwaliteits-tv te begeleiden, maar met een ietwat gebrekkige audio-kant? We moeten het gewoon in ons artikel ontdekken.

Bomaker Ondine II review

Unboxing

In het verkooppakket vinden we de volgende apparatuur:

 • Bomaker Ondine II;
 • afstandsbediening (zonder batterijen);
 • voeding;
 • optische kabel;
 • adapterkabel van 3.5 mm jack naar 2 RCA;
 • schroeven voor wandmontage;
 • handleiding.

Ontwerp en constructie

La Bomaker Ondine II Het heeft een elegant ontwerp e aangenaam om te bekijken, perfect om op de plank of op een meubel voor een tv te plaatsen. Het is duidelijk dat de context van referentie modern moet zijn, anders kan deze botsen.

Bomaker Ondine II

Dit puur subjectieve aspect buiten beschouwing gelaten, de soundbar Het is gemaakt van aluminium met enkele delen van de coating erin plasticdie echter van goede kwaliteit blijkt te zijn. Ik vond zelfs geen defecten in de assemblage of punten waar het apparaat de neiging had om te buigen.

Bomaker Ondine II

Over maat gesproken, deze maat 94 x 7.7 x 6.6 centimeter voor een totaal gewicht van ca. 2.32 kilogrammen. Zorg dus voor een tafelblad van minimaal 1 meter lang.

Hierboven vinden we er enkele sleutels via welke de soundbar kan worden bediend, zoals de stroom aan / uit, het volume, de Bluetooth-modus en de modusschakelaar (tussen BT, optisch, HDMI Arc, AUX), terwijl we aan de achterzijde de relatieve ingangen vinden met de toevoeging van een USB-poort en gelijkstroom. Ten slotte is er aan de voorzijde de IR-sensor en een klein display.

Specificaties

 • Geluidskanaal: 2.0;
 • Stroomverbruik: 80W;
 • Voeding: DC 19V = 2.5A;
 • Stuurprogramma: 2.25 ″ x 4;
 • Vervorming: 0.5%;
 • Geluidsdrukniveau: 110 dB;
 • Bluetooth 5.0

Audiokwaliteit

Ik heb dit getest soundbar gebruik makend van al zijn input en ik was vooral verrast door de kwaliteit de Bluetooth 5.0. In feite, hoewel je het gevoel hebt dat je een beetje verliest in vergelijking metHDMI ARC en 'ottico, we hebben er nog steeds een goede schoonmaak geluid met een goede native frequentiebalans.

Wat dit aspect via de afstandsbediening betreft, kunnen we kiezen 3-modus: Algemeen (Standaard), Stem (om de dialogen beter te benadrukken) e Bovenstem (om de hoogtepunten te benadrukken). Voor elk van hen kunnen we het geluid dan beter egaliseren, of liever we kunnen het alleen voor de hoge tonen doen. We kunnen ook de modus activeren of deactiveren 3D-surround.

Over de modus gesproken Algemeen Ik vond een goed compromis tussen hoog en laag, hoewel er geen geïntegreerde subwoofer is. Bij het maximale volume met Bluetooth hoor je dat de kwaliteit achteruitgaat, maar dat is het geval met deHDMI ARC dat het mogelijk is om het meeste uit zijn potentieel te halen. Om dit te doen, hebt u een tv nodig met deze uitgang en vervolgens in de instellingen die u moet selecteren PCM als een audio-uitgang, anders kunt u niets horen.

In het algemeen het bomaker Ondine II het is een soundbar erg krachtig en ook perfect om naar te luisteren muziek, evenals voor het bekijken van films of voor klassiek tv-gebruik.

Conclusies - Bomaker Ondine II

Concluderend staan ​​we voor een evenwichtige soundbar en dat doet zijn werk zonder bijzondere problemen. Ik was tevreden met de algemene kwaliteit en de Bluetooth-modus, maar ik had misschien liever de kosten was meer geweest contenuto.

Inderdaad, op Amazone la Bomaker Ondine II het ligt ongeveer 89.99 euro, een cijfer dat dicht bij dat van meer bekende concurrenten zoals Panasonic, Sony o Samsung.

Laatst bijgewerkt met de 27 / 09 / 2022 21: 00