Realme UI: hoe anders zal het worden vergeleken met ColorOS? | video

Realme gebruikersinterface

Al geruime tijd praten mensen er steeds voller over Realme gebruikersinterface. Dit soort personalisatie katalyseert in feite de aandacht van de media, niet alleen in Azië. Het lijkt er daarom op dat Lindahl heeft besloten een iets persoonlijker en origineel systeem te hanteren, zonder veel af te wijken van de coloros door OPPO. Uit wat we hebben geleerd, is het in feite alleen een herziening van het laatste systeem, dat sommigen met zich mee zou moeten brengen nieuws.

15 / 01 update: nieuwe teaser-video's laten ons zien hoe de Realme UI eruit zal zien en hoe deze zal verschillen van ColorOS. Vanaf aanpassing van pictogrammen, via het juiste menu in de "Startscherm & Lock Screen Magazine". De stem "Stel pictogramstijl in”Hiermee kunt u het pictogrampakket selecteren, kiezen uit enkele beschikbare voorinstellingen en de vorm en grootte wijzigen.

Er zal ook zijn geanimeerde achtergronden, genaamd Live Wallpapers. Er zullen minstens 15 beschikbaar zijn, met chromatische tinten die zowel voor thuis als voor het vergrendelscherm kunnen worden geconfigureerd.

Realme UI verschijnt in een officiële video

Volgens de meest recente informatie waarover wij beschikken, lijkt dat Realme gebruikersinterface enkele interessante functies integreren. Binnen een officiële video, gepubliceerd door het merk op YouTube, we kunnen enkele afbeeldingen van de nieuwe interface waarderen. In de afbeeldingen wilde het bedrijf daarom vanaf het eerste moment de aandacht vestigen op de hoge mate van aanpassing van de software. Reden waarom ze bijna onmiddellijk worden getoond editor grafisch ontwerper en i dynamische achtergronden.

Onder de vele aanwezige functies zouden we dan ook de mogelijkheid moeten vinden om tegelijkertijd twee hoofdtelefoons aan te sluiten echt draadloos, evenals de Donkere modus, A toolbar kant vergelijkbaar met die van Samsung en een beter niveau van gegevensbescherming dan de huidige. Er zal ook een soort van zijn altijd te zien, altijd vergelijkbaar met dat van het Zuid-Koreaanse merk.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .