Tronsmart Element T6 Max review: de 60 W super luidspreker!

Tronsmart Element T6 Max

De afgelopen weken hebben we verschillende sprekers beoordeeld Bluetooth, maar waar we het vandaag over hebben, verschilt van de anderen in grootte en kracht. In feite verwijs ik naar de nieuwe Tronsmart Element T6 Max van ben 60W! Laten we niet verdwalen in verder geklets en laten we het in meer detail analyseren in de volledige review.

Tronsmart Element T6 Max review

Uitpakken - Tronsmart Element T6 Max

In het verkooppakket vinden we de volgende apparatuur:

 • Tronsmart Element T6 Max;
 • USB-oplaadkabel - USB Type-C;
 • AUX-kabel;
 • tas voor het dragen van de luidspreker;
 • handleiding.

Ontwerp en constructie

Il ontwerp deze Tronsmart Element T6 Max Ik vind het erg leuk, omdat we hierboven een rol spelen aluminium, dat vergezeld gaat van een sectie in tessuto en van een glanzend plastic bedieningspaneel dat echter enkele vingerafdrukken bevat.

Tronsmart Element T6 Max

Le dimensioni spreker zijn vrijgevig, in feite hebben we het over 140 x 140 x 193 millimeters voor een gewicht van ca. 2 kg. Dus ook deze laat zich voelen en maakt er een appartement van en niet voor onderweg te gebruiken.

Tronsmart Element T6 Max

La bouw hoe dan ook ottima, omdat het wordt gekenmerkt door een uitstekende degelijkheid en assemblage van de verschillende componenten, zonder te vergeten dat we de IPX5-certificering. Hierboven vinden we een softtouch-paneel waarmee we het volume, play / pause, de spraakassistent en Bluetooth kunnen beheren. Op het onderste profiel ziet u aan de andere kant de aan / uit-knop, de 3.5 mm-jackingang en de USB Type-C-ingang.

Specificaties

Later laat ik u enkele technische specificaties van de Tronsmart Element T6 Max:

 • Bluetooth 5.0;
 • Maximaal vermogen: 60W;
 • Transmissieafstand: 10 meter / 33 voet (open ruimte);
 • Frequentiebereik: 40Hz - 20KHz;
 • S / N: -65dB;
 • Batterij: 12.000 mAh;
 • Laadingang: 5V / 3A, 24V / 0.65A;
 • Oplaadtijd: ongeveer 6 uur.

Funzionamento

Om de luidspreker in te schakelen, houdt u de knop 2 seconden ingedrukt en verbindt u eenvoudig uw smartphone met de Tronsmart. Als alternatief kunt u de twee via de chip verbinden NFC. Voor de rest illustreer ik de bediening van de andere toetsen:

 • Power: indien ongeveer 10 seconden ingedrukt, zal de luidspreker worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen;
 • Afspelen / pauzeren: druk er eenmaal op om normaal gebruik te starten. Tik eenmaal om te spelen;
 • Bluetooth: tik eenmaal om de koppelingsmodus te starten. Raak opnieuw aan om Bluetooth te verbreken. Houd 3 seconden ingedrukt om de TWS-modus te starten.
 • Microfoon: houd 3 seconden ingedrukt om de spraakassistent te starten. Tik eenmaal om oproepen te beantwoorden / beëindigen. Houd 3 seconden ingedrukt om inkomende oproepen te weigeren;
 • Volume +: tik eenmaal om het volume te verhogen. Houd ingedrukt om het volgende nummer te kiezen;
 • Volume -: wat eerder is gezegd, is geldig.

We noemden de TWS-modus, maar wat is het eigenlijk? Met deze modus kunnen we twee paren Tronsmart Element T6 Max om te profiteren van het stereo-effect en meer vermogen te hebben.

Audiokwaliteit

Il Tronsmart Element T6 Max het is een concentraat van kracht en technologie dankzij zijn 4 tweeters, 1 woofer e 8 passieve radiatoren die geluidsdiffusie garanderen 360 ° graden vanwege hun interne opstelling. In dit alles vinden we ook technologie SoundPulse gepatenteerd door Tronsmart, of een algoritme dat ons dankzij een aangepaste chip een betere balans en schonere en beter gedefinieerde audio geeft.

De audio-uitvoer van de luidspreker is erg krachtig, maar ik merkte een evenwicht op dat iets meer de voorkeur geeft lage frequenties in vergelijking met de lange, die soms zelfs enigszins gedempt blijken te zijn. Ik had liever een betere egalisatie gehad, hoewel moet worden gezegd dat het geluid vol en aangenaam is.

Op maximaal volume kunt u veilig huisfeestjes organiseren met alleen deze luidspreker.

Vrijheid

Onder het lichaam vinden we een batterij van goed 12000 mAhof beter 6 eenheden van 2000 mAh, wat ons een uitstekende autonomie garandeert. Inderdaad, met volume al 50% ongeveer kunnen we bereiken tot 20 uur afspelen blijft.

Bereken dat ik meestal het volume op 30% hield omdat het anders te hoog zou zijn geweest en met dit type gebruik het mogelijk is om het af en toe weken te gebruiken zonder het te hoeven laden.

Met betrekking tot dit aspect, i oplaadtijden ze zijn eerder langin feite zal het ongeveer duren 6-7 uur om daar te komen 0 naar 100%.

Conclusies - Tronsmart Element T6 Max

Il Tronsmart Element T6 Max het wordt verkocht in verschillende Chinese winkels op ongeveer 90 euro, een cijfer dat niet overdreven is als we denken dat de andere (minder krachtige) Bluetooth-luidsprekers van het bedrijf ongeveer de helft van de prijs kosten.

Hoewel ik een beetje verbeterd zou zijn in de equalizer, moet ik zeggen dat ik helemaal tevreden ben met deze luidspreker die design combineert met goede prestaties.