De MIUI 11-code bevestigt de Xiaomi Mi 10 Pro en het opladen van 66 W

Xiaomi me 10

Niettegenstaande de problemen veroorzaakt door het Coronavirus-noodgeval, The Xiaomi Mi 10 Pro en zijn jongere broer zal worden gelanceerd in de eerste paar maanden van 2020, zoals ook bevestigd door Lei Jun zelf. Naarmate de dagen verstrijken, hebben we een steeds groter aantal lekken en indiscreties, met de details van de twee modellen die steeds duidelijker worden. En nu komt nieuws rechtstreeks uit MIUI 11, wat enkele aspecten van het volgende premium assortiment lijkt te bevestigen.

Xiaomi Mi 10 Pro met 66 W snellaadcontrole in de MIUI 11-code

xiaomi mi 10 pro 5g

De aanwezigheid van twee topapparaten lijkt nu zeker, maar als je meer "bevestigingen" nodig hebt, dan komt hier in het spel kacskrz, ontwikkelaar van XDA. De laatste zeven de code van de MIUI 11 op zoek naar aanwijzingen en in de bouwen elke avond van 16 januari 2020 (v20.1.6) voor Redmi K30 5G, heeft de gebruiker de afkortingen gevonden die verwijzen naar de twee top van het bereik die aankomen. M2001J1C e M2001J2C - respectievelijk Xiaomi Mi 10 Pro en Mi 10-standaard - zijn al aanwezig in de UI-code. Dit zijn acroniemen die de afgelopen maanden al zijn gespot, ook in verschillende varianten.

Een van de meest veelbelovende waarnemingen is die van 3C-certificering, wat de aanwezigheid van de snellaadondersteuning van 66W benadrukt. Het tijdschrift van de laatste is ook opgedoken in een vermeend live-beeld, slechts een paar dagen geleden. Kortom, zelfs de MIUI 11 lijkt zowel de aanwezigheid van de Xiaomi Mi 10 Pro als die van bliksemsnel opladen te bevestigen.

Als je nog hoopte 100 W Super Charge Turbo, je zult teleurgesteld zijn. Het Chinese bedrijf bevestigde zijn debuut in 2020, maar op dit moment is het niet duidelijk welk vlaggenschip in staat zal zijn om deze nieuwigheid te scheppen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .