Xiaomi lanceert een Trident-tactisch mes op YouPin

xiaomi youpin-mes

Er gaat geen dag voorbij zonder dat YouPin, het inmiddels beroemde crowdfunding-platform van Xiaomi, debuut van nieuwe producten. Wat meer canoniek, zoals smartphones, opladers enzovoort, anderen meer ... bizar, zoals deze tactisch mes. Gefabriceerd door het productiebedrijf drietand, is een mes dat is ontworpen voor mensen die zich meestal in situaties bevinden waarin een dergelijk object nuttig kan zijn.

LEES OOK:
Xiaomi lanceert een nieuwe 105 W USB-oplader

Op Xiaomi YouPin is een Trident tactisch mes te koop

Dit Trident-mes is ontworpen met die typische "overlevings" -omstandigheden in gedachten. Dit betekent dat het mes naast het hoofdblad ook andere omvat twee ijzerzaagbladen, handig voor het knippen van touwen of soortgelijke materialen. Er is ook een open caps, een altijd nuttige toevoeging in deze gebruikscontexten. Bovendien heeft de K10 compound-vezelgreep een metalen punt die door het glas kan breken, waardoor het ontsnappen gemakkelijker gaat.

De afmetingen meten 23.5 cm in lengte, 9.8 cm lemmet, 4 mm dik en een totaal gewicht van 232 g. Gemaakt in 440C roestvrij staal, heeft een coating in titanium waardoor het leerachtiger is dan gemiddeld. Alles tegen een prijs van 158 yuan 20 €, op YouPin.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .