Redmi K30 lijkt niet erg resistent en misschien zelfs wel POCO X2

redmi k30 weerstand

Dat weten we officieel Pocotelefoon X2 zal aan het publiek worden onthuld over een paar dagen. En we weten ook dat het praktisch een opleving zal zijn van Redmi K30 onder een andere naam en met vrijwel geen wijzigingen, althans vanuit structureel oogpunt. Dat is waarom de test di resistenza onthult ons dat noch de top van het Redmi-bereik noch dat POCO ze kunnen zo'n integriteit hebben dat ze op gelijke voet staan ​​met bijna alle andere topklasse.

LEES OOK:
Xiaomi Mi MIX 4 Pro is veel, maar het ruikt naar nep

De stresstest van Redmi K30 verliep niet op de beste manier

Hoewel het niet door JerryRigEverything is gedaan, zien we in de video Redmi K30 slecht behandeld op alle mogelijke manieren. Krassen, snijwonden, duiken, vallen en wie meer heeft, hoe meer je erin stopt. Beginnend met de slijtage van de zij-ID-sensor die, hoewel grondig bekrast, blijft functioneren zoals het hoort. Met de tonen het gaat niet zo goed: met een mes op de proef gesteld, het is zelfs mogelijk om tekenen van slijtage te zien.

Hoewel het geen echte certificering tegen vloeistoffen heeft, is Redmi K30 erin geslaagd om 3 minuten weerstand te bieden ondergedompeld in een kom met water. Een test die echter niets aangeeft, want het kan alleen maar een gelukstreffer zijn. Maar het is met de buigproef dat de coup de grace wordt gegeven aan Redmi K30, waarbij het lichaam in tweeën breekt zonder zelfs te veel weerstand. Hetzelfde lot als bij eerdere modellen zoals Redmi Note 7 e Xiaomi Mi 5.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.