Xiaomi Mi 10 heeft een cameraprobleem en de fout ... is van het "Coronavirus"

Xiaomi me 10

Ondanks de Coronavirus-noodsituatie, het Chinese bedrijf is gestart met de nieuwe Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro thuis via een online evenement. De keuze om het debuut niet uit te stellen bleek succesvol gezien de eerste verkoopresultaten. Het lijkt er echter op dat de wraak van het Coronavirus niet lang op zich liet wachten en dat er een probleem is met de camera die indirect is verbonden met de Covidien-19. Hier is wat er gaande is in deze uren en de eerste verklaring van het bedrijf van Lei Jun.

Het bedrijf bevestigt een "abnormaal" probleem voor de Xiaomi Mi 10-camera, maar er komt een oplossing

Xiaomi me 10

Volgens wat gerapporteerd werd door hetzelfde bedrijf op Weibo, lo Xiaomi Mi 10 zou een softwareprobleem hebben met de camera, een defect dat gemakkelijk kan worden opgelost door een speciaal probleem repareren vrijgelaten OTA. Het software-ontwikkelingsteam is al aan het werk, maar de echte nieuwsgierigheid betreft het probleem dat de top van het assortiment treft.

Volgens de verklaringen van Xiaomi, de Chinese media en ons interpretatief vermogen van de taal, lijkt het erop dat de Mi 10 niet klaar is om foto's te maken van personen die ademhalingsmaskers kleur blu. De afbeeldingen worden in de uiteindelijke kwaliteit beïnvloed als gevolg van een witbalans die naar geel neigt. Kortom, de foto's komen volledig vergeelde als je een blauw masker draagt! En omdat in deze periode de Coronavirus-noodsituatie Chinese gebruikers heeft gedwongen hun toevlucht te nemen tot deze oplossing als een preventieve maatregel ... is het duidelijk dat het probleem van de Mi 10 zich voordoet.

Het bedrijf van Lei Jun wees er echter op dat een OTA-update zal aankomen tijdens de volgende week, om het ding op te lossen. Uiteraard herhalen we dat het probleem niet erg duidelijk is, ondanks dat het door het bedrijf is bevestigd, en daarom zullen we het artikel bijwerken als er meer details waren.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .