De audio van Xiaomi Mi Note 10 Pro is niet de beste voor DxOMark

xiaomi mi note 10 pro dxomark-audio

Bij ons verkrijgbaar in de vorm van Xiaomi Mi Note 10 Pro, in de DxOMark-ranglijst is nu ook toegevoegd Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition. En nee, ik verwijs hier niet naar fotografische kwaliteit, al in het verleden geanalyseerd, maar daarop audio. Sinds enige tijd heeft de portal zelfs besloten technische meningen te uiten over de geluidssector van smartphones. Na modellen zoals Mate 20 X, Mate 30 Pro, ROG Telefoon 2 e OnePlus 7 Pro, de top van het bereik van de Mi CC9-serie draagt ​​ook bij aan de ranglijst, maar niet op de beste manier.

LEES OOK:
Xiaomi Mi MIX 4 Pro is veel, maar het ruikt naar nep

DxOMark heeft zijn zegje in de Xiaomi Mi Note 10 Pro-audiosector

xiaomi mi note 10 pro dxomark-audio

Volgens de evaluatie van DxOMark biedt de hardware die beschikbaar is voor Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition behoorlijke 360 ​​° -prestaties, terwijl deafwezigheid van stereoluidspreker. De enkele behuizing heeft een duidelijke weergave van gemiddeld en hoog, vrijwel vrij van artefacten en vervormingen. Bas ontbreekt echter en de weergegeven scène is niet bijzonder groot. Bovendien is het minimale volume te laag, terwijl er bij het maximale volume een aanzienlijke vervorming is.

Tijdens de opnamefase zijn de prestaties over het algemeen goed, op dezelfde manier als de reproductiefasen. Maar zelfs in dit geval ontbreekt bas, het opnemen op drukke plaatsen omvat veel artefacten en selfie-video's hebben omgekeerd stereogeluid. Hier, hoe de audiorangschikking van DxOMark nu is samengesteld:

 • 75 - Huawei Mate 20 X
 • 74 - Apple iPhone XS Max
 • 71 - Apple iPhone 11 Pro Max
 • 69 - ASUS ROG-telefoon 2
 • 68 - Google Pixel 4
 • 66 - Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy Note 10 5G
 • 65 - OnePlus 7 Pro, Samsung Galaxy S10 +
 • 60 - Huawei Mate 30 Pro
 • 54 - Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition
 • 53 - Honor 20 Pro
 • 51 - Black Shark 2 Pro
 • 45 - Sony Xperia 1
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren