Xiaomi Mi Tab 5G: de eerste 5G-tablet komt | lek

xiaomi mipad 5g

Sinds enige tijd hebben we er nog niets van gehoord tablet merk Xiaomi. In de afgelopen dagen is er zelfs een officiële bevestiging gekomen met betrekking tot dit aspect. Volgens de laatste verklaringen dus ook in 2020 er mogen geen nieuwe modellen worden gepresenteerd. Het lijkt er echter op dat de geruchten die op het net circuleren een ander lot willen tonen. Kortom, het Chinese bedrijf zou het eerste apparaat van dit type met 5G kunnen presenteren, dat wil zeggen Mijn Tab 5G.

Mi Tab 5G toont echt dunne frames!

xiaomi mipad 5g

Sommige belangrijke informatie hierover verschijnt online Xiaomi Mi Tab 5G. Uit wat we kunnen zien, lijkt het erop dat het merk in de nabije toekomst dit product, de eerste tablet, kan lanceren 5G van het merk. Laten we vanuit esthetisch oogpunt eens kijken hoe het is om een ​​nieuw apparaat. Het lijkt erop dat de frames, in feite zijn ze aanzienlijk verminderd in vergelijking met de vorige modellen. Desondanks is dit geen officieel nieuws, dus het is noodzakelijk om alles op een nogal kritische manier te onderzoeken.

Lees ook:
Xiaomi Mi 10: het kost bijna 1.000 euro! | lek

Deze tablet moet een tonen groter dan 10 inch, misschien zelfs een voorstel doen verniewings snelheid gelijk aan 144Hz. Uit de twee beschikbare beelden lijkt het erop dat de selfiecamera niet vanaf de voorkant aanwezig is. We moeten echter zeggen dat de twee tekeningen opgedoken op internet lijken niet goed gedaan. Deze wekken namelijk de indruk dat het meestal twee "slechte" renderers zijn, gebaseerd op de oude modellen. We zullen daarom in de toekomst zien of deze verwikkelingen van ons een basis zullen vinden of niet.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.