Alleluja: Xiaomi Mi Note 10 is zeer resistent, zie het zelf

Xiaomi Note Me 10 Duurzaamheidstest

Als er één ding is waarin Xiaomi de eerste van de klas wordt niet overwogen weerstand van hun smartphones. Dit zijn misschien onrustigheid, maar bij verschillende gelegenheden is aangetoond dat sommige modellen gemakkelijk te beschadigen zijn en af ​​en toe kapot gaan. Dit is het geval met de ex Xiaomi Mi 5, maar ook van de meest recente Redmi Note 7 e Redmi K30. Het is niet het geval met Xiaomi Mi Note 10, zoals aangetoond door JerryRigEverything in de nieuwste test op YouTube.

LEES OOK:
De CEO van Redmi zegt: "Xiaomi is te duur? Wij zijn er! "

De weerstandstest op Xiaomi Mi Note 10 geeft ons hoop voor de toekomst van het bedrijf

In de onze recensie Xiaomi Mi Note 10 we waardeerden de esthetische kenmerken, evenals het display (maar niet de rondingen), de camera en de aangeboden prestaties. Uiteraard worden we geconfronteerd met een telefoon die ook vanuit constructief oogpunt aan de verwachtingen voldeed. Natuurlijk worden we niet geconfronteerd met excellentie, aangezien er geen militaire certificeringen zijn of tegen vloeistoffen en stof. Het beschermende glas wordt gekrast op niveau 6/7 van de schaal van Mohs, net zoals de vlamtest wordt opgelost met een volledige "genezing" van de verwarmde pixels.

De rest van het lichaam heeft de weerstand die van zo'n terminal wordt verwacht, tussen glas en metaal dat wordt gebruikt. Maar de echte test van 9 is met de beruchte buigproef, die verschillende slachtoffers eisten in de huizen Xiaomi en Redmi. En in plaats daarvan voor Mi Note 10 is het resultaat positief: het apparaat buigt niet en buigt niet bijna minimaal. Het bedrijf heeft duidelijk geleerd van zijn fouten, zelfs als we wachten om de test op modellen zoals te zien Xiaomi Mi 10 e Redmi Note 9.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren