Vivo begint met werken aan 6G en kondigt een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingsteam aan

levend 6g
OnePlus Nord N10

Op zeer korte afstand van de officiële lancering van de nieuwe NEX 3S 5G, bevestigt het Chinese bedrijf dat het naar de toekomst kijkt ... en wat een toekomst! De aankondiging komt van Qin Fei, hoofd van de Instituut voor communicatieonderzoek van het merk, dat bevestigde dat Vivo werkt al aan de volgende verbindingsstandaard 6G.

Vivo en 6G: het werk begint aan de nieuwe connectiviteitsstandaard

vivo nex 3s 5g

Het nieuws verbaast slechts gedeeltelijk: immers, slechts een paar maanden geleden, het logo 6G is geregistreerd in Europa recht van Vivo, een teken dat het Chinese bedrijf al geruime tijd op deze nieuwigheid is geprojecteerd. Blijkbaar is het bedrijf van mening dat de tijd rijp is voor een officiële aankondiging: hoewel in deze periode de eerste timide stappen in de wereld van 5G in beweging zijn, heeft Vivo een team di Onderzoek en ontwikkeling gewijd aan de toekomstige wereldwijde connectiviteitsstandaard. Zoals gemeld door Qin Fei zelf, zal het nieuwe team nauw samenwerken met Chinese en niet-Chinese universiteiten om zijn onderzoek naar deze technologie nog in zijn embryonale fase te verbeteren.

Het is duidelijk dat Vivo niet het enige Chinese bedrijf is dat te maken heeft met 6G. ook Huawei zou werken aan de nieuwe standaard en volgens de eerste geruchten die we kunnen verwachten angstige uitvoeringhoewel we zullen lang moeten wachten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .