De Black Shark 3-commercial voor spraakopdrachten is op zijn zachtst gezegd poco absurd

zwarte haai 3 spraakopdrachten
OnePlus Nord N10

We ontdekken niet dat de Orientals een origineler concept van reclame hebben dan het onze vandaag. Denk maar aan de beroemde Japanse commercials, vaak met absurde thema's om elk type product te adverteren. Het is geen uitzondering Black Shark 3: ondanks dat hij van Chinese origine is, zal de nieuwste videoteaser niet nalaten een glimlach van je weg te rukken, hoe vreemd het ook mag zijn.

LEES OOK:
Xiaomi Mi 10 arriveert in Italië: woord van Diletta Leotta

Meer nieuws voor de lijst met functies die we zullen hebben in de Black Shark 3-serie

zwarte haai 3 dissipatie

Laten we beginnen met te zeggen dat we nu ontdekken dat de Black Shark 3-serie kan bogen op een dissipatie systeem meer geavanceerde warmte. In plaats van slechts één laag, kan het op één rekenen dubbele laag geïnstalleerd aan beide zijden van het lichaam. Maar laten we verder gaan naar de grotere eigenaardigheid van de smartphone, altijd op het gebied van gaming, maar meer vanuit het oogpunt van software.

Nou ja, Black Shark 3 zal goden hebben spraakopdrachten om titels zoals PUBG te spelen. Het kunstmatige intelligentiesysteem zal in staat zijn om de commando's van zijn eigen stem te begrijpen en deze te vertalen in de spelacties. Op dit punt doen zich twee twijfels voor: de eerste betreft het vermogen van de microfoons om de opdrachten correct te verkrijgen, aangezien het geproduceerde geluid met behulp van de ingebouwde luidspreker de eigen stem kan bedekken. De tweede is een meer ethische twijfel, omdat het uitvoeren van een spraakactie de spelers ten goede kan komen, in tegenstelling tot degenen zonder deze functie.

Terugkerend naar het discours van absurde advertenties, heeft Black Shark er goed over nagedacht om deze functie op zijn zachtst gezegd te promoten via een video poco bizar. Maar laten we je niet meer vertellen, laten we de video voor zichzelf laten spreken!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .