Niet alleen Xiaomi: Lenovo M2 is de eerste elektrische scooter van het bedrijf

Lenovo slimme elektrische scooter M2

Hoewel de naam Lenovo niet anders kan dan denken aan de verschillende notebooks van het Chinese merk, heeft het bedrijf in werkelijkheid in veel sectoren pasta in handen. Natuurlijk niet alleen smartphones, maar ook wearables, koptelefoons enzovoort. Blijkbaar is het nog steeds niet genoeg en bijna verrassend hier is nog een nieuwigheid ... Lenovo slimme elektrische scooter M2, binnenkort beschikbaar!

08 / 05 update: Lenovo lijkt te hebben nagedacht over de verkoopprijs. Ontdek waarom onderaan het artikel.

29 / 04 update: de ambtenaar arriveert op de Lenovo-scooter met veel prijs, vind de nieuwe details aan het einde van het artikel.

Lenovo Smart Electric Scooter M2 is de eerste elektrische scooter van het Chinese bedrijf

Lenovo slimme elektrische scooter M2

De eerste elektrische scooter di Lenovo werd onthuld via het Chinese sociale netwerk Weibo, rechtstreeks vanuit het officiële profiel van het bedrijf. De afbeeldingen die op het net zijn gepubliceerd, stellen ons in staat om het productontwerp te bekijken, gekenmerkt door een behuizing van magnesiumlegering met een heel ander sluitmechanisme dan dat van de verschillende rivalen. Kijk in feite gewoon naar de onderstaande afbeeldingen om ertegen te zijn: met dit systeem kunt u slijtage verminderen en profiteert u van meer stabiliteit.

Lenovo slimme elektrische scooter M2 biedt een kracht van 350W en een autonomie van ongeveer 30 km. Bovendien, zoals ook uit de naam te zien is, zullen er slimme functies zijn, zoals de mogelijkheid van blokkeren de elektrische scooter op afstand of om via de app de verschillende parameters (zoals accu en afgelegde afstand) te bekijken.

Lenovo slimme elektrische scooter M2

29 / 04 update

Na een eerste mysterie hierover, heeft Lenovo onthuld voor hoeveel de eerste elektrische scooter zal worden verkocht. Lenovo M2 wordt in China voor ongeveer 1999 yuan verkocht €260. Dit is geen recordprijs, aangezien Xiaomi ze voor dezelfde prijs thuis verkoopt. In feite wordt het eerste model momenteel verdisconteerd tegen 1899-yuan. We zullen zien of Lenovo erin slaagt dit deel van de markt te veroveren, zelfs als het moeilijk zal zijn.

08 / 05 update

Lenovo lijkt de tijd te hebben genomen om na te denken over het echte verkoopprijs aan wie deze nieuwe scooter kan voorstellen. Hoewel het oorspronkelijke cijfer 1.999 yuan was, dus ongeveer 260 euro, is de prijs nu naar beneden bijgesteld. In feite is het zover gekomen 1.699-yuan, quindi 221 euro. Als we naar de concurrentie kijken, lijkt deze prijs meer in lijn met de markt, zelfs gezien de kenmerken van dit product.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren