MIUI 12 officieel: al het nieuws van de nieuwe Xiaomi-interface

miui 12
OnePlus Nord N10

Vandaag, 27 april, heeft Mi, naast de aankondiging van Mi 10 Youth for China, Xiaomi heeft eindelijk het gordijn opgeheven MIUI 12, die de nieuwe versie van de eigen interface volledig presenteert. Hier zijn al het nieuws, inclusief functies, verbeteringen op het gebied van beveiliging en ondersteunde smartphones.

MIUI 12 officieel: alles over de nieuwe Xiaomi-gebruikersinterface

miui 12 xiaomi

Ontwerp en animaties

Het eerste punt waar Xiaomi zich op richtte tijdens haar lanceringsevenement MIUI 12 het is de vloeiendheid van systeemanimaties. Het Chinese bedrijf streeft naar een veeleisende uitdaging, namelijk proberen te concurreren met de responsiviteit van iOS, de animaties opnieuw te bekijken zonder het detailniveau op te geven. Let op de introductie van dynamisch weer, met verschillende veranderingen in de systeemapp.

Lo minimale stijl die altijd de Xiaomi-interface heeft gekenmerkt, wordt volledig bewaard. Er zijn echter verbeteringen aangebracht om alles duidelijker en nauwkeuriger te maken, vooral als het gaat om smartphone-informatie en software.

miui 12 xiaomi

MIUI 12 brengt nieuwe live achtergronden (Mars en Aarde getoond) met zich mee, nog gedetailleerder: de afbeeldingen kunnen worden vergroot en geroteerd. Zoals hierboven voorzienis de gebruikersinterface de eerste met certificering TUV Rheinland. Veel ruimte ook voor veiligheid dankzij het Mask System.

Multitasking, bel Ai, Xiaomi Health en thema's

Belangrijk nieuws voor de multitasking, met de komst van een nieuw zwevend venster dat de app op de voorgrond zal overlappen. Het is een zeer handige functie waarmee u op een directe manier kunt profiteren van kaarten, berichten en vele andere software. Met MIUI 12 arriveert de chiamate AI, compleet met een automatisch antwoord.

Het Chinese bedrijf introduceert ook Xiaomi Gezondheid, een applicatie die profiteert van geavanceerde algoritmen voor het detecteren en verwerken van bewegingsgegevens, allemaal via AI. Om 10 jaar van het Chinese merk te vieren, zal Xiaomi voor een lawine zorgen Temi gratis, met een vernieuwde interface voor de juiste software.

MIUI 12: stabiele versie en eerste ondersteunde smartphones

Volgens wat tijdens het evenement werd aangekondigd, de MIUI 12 stabiel zal debuteren tegen het einde van de maand van Juni. De lijst van dispositivi aanbevolen om de interface optimaal te zien werken: Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 10 Jeugd, Mi 9 Pro 5G, Mi MIX 3, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 8, Mi 8 Jeugd, Redmi K30 Pro, Redmi K20 Pro.

Wat betreft de apparaten die de update zullen ontvangen, hieronder vindt u de lijst met ondersteunde modellen, onderverdeeld in termijnen.

  • Mi 10 Pro, Mi 10, Mi 9 Pro 5G, Mi 9, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G, Redmi K30, Redmi K20 Pro, Redmi K20;
  • Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Mi CC9 Pro, Mi CC9, Mi CC9 Meitu Custom Edition, Mi 9 SE, MI 8 Screen Fingerprint Edition, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 7 Pro, Redmi Aantekeningen 7;
  • Mi CC9e, Mi Note 3, Mi Max 3, Mi 8 Youth Edition, Mi 8 SE, Mi MIX 2, Mi 6, Mi 6X, Redmi Note 8, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi 6A, Redmi S2, Redmi Note 5.

Inschrijvingen voor vroege toegang zijn beschikbaar voor Aziatische gebruikers vanaf nu tot middernacht op 27 april. Op dit moment zijn er geen details over de wereldwijde locatie en wat er is gezien, verwijst alleen naar de Chinese firmware.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .