Tronxy X5SA Pro: de 3D-printer wordt met deze coupon voor de helft van de prijs aangeboden

Ben je thuis en heb je - nu - het klassieke tijdverdrijf uitgeput? Je kunt een nieuw avontuur proberen: je zou kunnen leren om een ​​3D-printer te gebruiken. Hierdoor wordt de winkel goedkoper dan ooit Geekbuying in feite biedt het de mogelijkheid om de Tronxy X5SA Pro, printer 3D met touchscreen console, verdisconteerd (bijna) voor de helft van de prijs met de speciale coupon.

De Tronxy X5SA-printer is superkorting van het Europese Geekbuying-magazijn

La Tronxy X3SA Pro 5D-printerNaast een belangrijke prijsdaling dankzij de speciale coupon, is het een uitstekende aankoop omdat het binnen een paar dagen bij u wordt afgeleverd. Zoals vaak gebeurt met Geekbuyinghet product wordt namelijk verzonden vanuit het Europese magazijn en dit garandeert u een snelle en risicovrije levering qua douanerechten.

Kortom, een uitstekende deal vanuit economisch en logistiek oogpunt, maar niet alleen. de Tronxy X5SA Pro dankzij de titanium extruder kan hij zich zelfs aanpassen aan verschillende soorten filamenten, zoals PLA, ABS, PETG, hout en TPU. Het product heeft ook wat kenmerken gerelateerd aan energiebesparing en veiligheid, zoals de filament opraken van detectie: d.w.z. als er problemen zijn of als het afdrukken is voltooid, wordt de machine automatisch uitgeschakeld.

Tegelijkertijd vinden we dezelfnivellerend waarmee een van de meest voorkomende problemen wordt opgelost 3D-printers, dat is het saldo van de drukplaat. Deze zijn slechts enkele van de beste printerspecificaties die van u kunnen zijn over 360 € de code toepassen 4AEKN0PU.

Gesponsord artikel.