De Xiaomi Mi 10 Pro-verpakking maakt Huawei belachelijk

xiaomi mi 10 oppo vind x2 pro

Wanneer twee bedrijven een plaats op de markt hebben, is het fysiologisch dat er een behoorlijke mate van rivaliteit is. Als je naar China kijkt, zijn dat de twee moederbedrijven in de smartphonebranche Huawei e Xiaomi. Al geruime tijd volgen we het ballet bij de topposities in de wereldwijde verkoop: hoewel Huawei een paar maanden sterk is gebleven, Xiaomi heeft de overhand gehad. De reden is duidelijk: het onvermogen om Google-services te gebruiken heeft ertoe geleid dat veel klanten van de aankoop hebben afgezien. En zelfs als Huawei er hard voor werkt vervang ze door uw eigen software, het zal lang duren om de gebruiker te overtuigen.

08 / 04 update: Xiaomi heeft een verklaring hierover vrijgegeven, je kunt het vinden in dit speciale artikel.

LEES OOK:
De 100x zoom van Huawei P40 Pro + is ongelooflijk: zien is geloven

Het geschil tussen Huawei en Xiaomi gaat door, na de lancering van Mi 10 Pro

Als deze situatie voor Huawei uiterst delicaat blijkt te zijn, is het duidelijk dat Xiaomi de waarheid niet ziet dat de rivaal in moeilijkheden verkeert. En hier dan dat met de lancering van Mi 10 Pro de hit tegen hem onmiddellijk werd bereikt.

xiaomi mi 10 pro huawei-verpakking

Zoals op deze foto te zien is, benadrukt de verpakking van Mi 10 Pro een niet-willekeurige zin: "Mi 10 Pro met gemakkelijke toegang tot de veelgebruikte Google-apps". De reden voor dit schrijven is gemakkelijk te zeggen: zet op zwart en wit het belangrijkste verschil dat vandaag bestaat tussen Xiaomi en Huawei. Is er een beter moment om te herhalen dat het kopen van een van uw smartphones een 'voordeel' heeft ten opzichte van de concurrentie?

Willen minder ondeugend zijn, het is ook waar dat de keuze om dit schrijven te zetten kan voortvloeien uit de twijfels die ontstonden na de Huawei-zaak. Het is mij meer dan eens overkomen dat een vriend of familielid mij vroeg "Maar als ik een Xiaomi koop, kan ik die dan op Google vinden?". Uit deze legitieme twijfel, die voortvloeit uit de combinatie van Huawei en Xiaomi als Chinese bedrijven, heeft het bedrijf mogelijk besloten te verduidelijken dat het Amerikaanse verbod zijn productie niet beïnvloedt.

💰 Bespaar met GizDeals voor de beste deals van China!
⭐️ Als je honger hebt naar nieuws, volg dan GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons aan uw favorieten toe te voegen .