Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro beginnen de eerste bèta van MIUI 12 China te ontvangen

Xiaomi me 10
OnePlus Nord N10

Il lancio van MIUI 12 startte de registratie voor het bètaprogramma (uiteraard alleen bestemd voor Chinese gebruikers), zodat fans de nieuwe gebruikersinterface in handen kunnen krijgen en feedback kunnen geven aan het huis van Lei Jun. Vorige week onthulde het bedrijf dat de release vandaag zou beginnen ... en inderdaad, hier is het Xiaomi Mi 10 Pro en de jongere broer begint de nieuwe firmware te verwelkomen.

Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro: eerste waarneming voor de MIUI 12 China Beta

xiaomi mi 10 pro miui 12

Het is duidelijk dat het feit dat de nieuwste topmerken de update ontvangen, niet verrassend is. Het debuut van de stabiele versie wordt eind juni verwacht en als Xiaomi deze belofte wil nakomen, begin dan maar beter zo snel mogelijk! De eerste bèta van MIUI 12 China wordt momenteel uitgebracht voor Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro, maar we zijn er zeker van dat andere modellen de komende uren ook dezelfde behandeling zullen krijgen.

We benadrukken - als het niet duidelijk is ... - dat de update alleen thuis beschikbaar is en dat het de modellen betreft waarvoor toegang tot de gesloten bètafase is aangevraagd. Hieronder staan ​​de downloadlinks voor de nieuwe firmware speciaal voor de top van het assortiment. echter wij raden het sterk af (en bijna volledig) om mee door te gaan installatie: als je in de verleiding komt, maak hier een ritje en dan praten we erover.

Serieus, dit is de allereerste versie beta van MIUI 12 China voor Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro, uitgebracht binnen een paar uur na de aankondiging. Het is beter om te vermijden en - als je echt geïnteresseerd bent - te wachten op volgende releases, wanneer de feefbacks hun gang gaan en de eerste correcties arriveren. We komen uit GizChina.it we nemen geen verantwoordelijkheid en herhalen nogmaals dat het beter is niet installeer de update.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .