Xiaomi Mijia Internet Wasmachine & Droger 1C: nieuwe upgrade van de slimme was-droogcombinatie

xiaomi mijia internet wasmachine

We weten hoe Xiaomi let niet alleen op de wereld van smartphones, maar ook op alles wat te maken heeft met domotica en apparaten voor thuiszorg. Geen wonder dat we onze was-droogcombinatie verder wilden verbeteren, genaamd Mijia Internet Wasmachine en droger 1C. Dit ondersteunt nu verschillende nieuwe functies, waaronder spraakbesturing via XiaoAI.

Mijia Internet Wasmachine heeft een capaciteit van 10 kg

xiaomi mijia internet wasmachine

Het verandert niet veel vergeleken met het vorige model. Als we naar het ontwerp kijken, lijkt het in feite bijna hetzelfde model te zijn, en dat is het waarschijnlijk ook. Deze nieuwe was-droogcombinatie laat er een zien laadvermogen di 10 kg, identiek aan de vorige, maar onthult de aanwezigheid van een totaal ander bedieningspaneel. Dit is op een heel bijzondere manier gedaan, omdat het direct in de machine is geïntegreerd en dus geen gehard glas aan de voorkant heeft gebruikt. Onder de vele nieuwe voorstellen vinden we dan ook ondersteuning voor spraakopdrachten via XiaoAI, de stemassistent van het Chinese merk.

Lees ook:
Xiaomi Mi Band 5 zou zeer binnenkort kunnen debuteren

Ondanks alles zijn de afmetingen kleiner dan in de vorige editie. Hier vinden we in feite een deurdiameter van 468 mm. In termen van kracht hebben we dan 0,873 kWh, een iets lagere waarde dan vorig jaar. De BLDC-motor verandert echter niet, wat dan een uitdrogingssnelheid vertoont gelijk aan 1.400 omwentelingen per minuut. Op deze manier is een snelle en snelle droging gegarandeerd. We zullen echter ook beschikbaar hebben 22 wasmodus, waardoor de ervaring met dit product nog dynamischer en completer wordt.

xiaomi mijia internet wasmachine

We herinneren u eraan dat Xiaomi Mijia internetwasmachine en -droger 1C momenteel in voorverkoop is in Xiaomi Mall voor de prijs van ongeveer 2.099 yuan 269 euro tegen de huidige wisselkoers. Het zal in de verkoop gaan in China vanaf 9 april.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren