Black Shark: de release van de JOYUI 11 Global is aan de gang

zwarte haai joyui 11
OnePlus Nord N10

Na de eerste waarnemingen van de Chinese versiekondigt de internationale divisie van Black Shark de start aan van de uitrol van de nieuwe eigen interface JOYUI 11, gebaseerd op de evergreen MIUI 11 en natuurlijk op Android 10, de nieuwste OS-versie van de groene robot. Hier is de officiële aankondiging met alle details.

Black Shark kondigt de details aan van de uitrol van JOYUI 11 Global

Volgens een Black Shark Global-tweet, de release van de JOYUI 11 begint vandaag: de eerste golf heeft invloed op sommige apparaten Black Shark 2. van 30 april dan gaan we verder met Black Shark 2. Pro Zoals ook te zien is in het bericht hierboven, zal dit een geleidelijke release zijn, terwijl wat betreft de uitrol voor iedereen, de OTA vanaf 6 mei begint te gluren (uiteraard als alles zal draaien glad).

De post van het bedrijf gaat vergezeld van een afbeelding die een deel van het komende nieuws illustreert. Laten we dat nog eens herinneren JOYUI 11 is gebaseerd op Android 10. Let op de aanwezigheid van een vernieuwde Shark Space, dus er worden ook verbeteringen geïdentificeerd voor de Gamer Studio. Naast de aanwezigheid van gebaren op volledig scherm, kondigt het overzichtsbeeld ook ondersteuning aan voor Mi-account (met Find my phone, Backup and Data Sync enzovoort), Mi Share en andere verbeteringen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .