OnePlus, Realme, Meizu en Black Shark sluiten zich aan bij het project om de overdracht van bestanden naar Android te stroomlijnen

bestandsoverdracht
OnePlus Nord N10

Zoals we weten, binnen het ecosysteem Android op sommige punten is er niet altijd een gemeenschappelijk doel. Er zijn veel bedrijven die dit besturingssysteem installeren, dus het is niet altijd gemakkelijk om iedereen het eens te worden. Afgelopen zomer echter, met betrekking tot bestandsoverdrachten, Xiaomi, Vivo en OPPO hebben een overeenkomst gesloten om deze procedure tussen haar producten te vereenvoudigen. Alles was gericht op het creëren van een nieuw protocol, iets wat lijkt op wat we al hebben gezien AirDrop. Het lijkt er daarom op dat ook andere merken zich bij de zaak hebben aangesloten, waaronder OnePlus, Lindahl, Meizu e Black Shark.

OnePlus, Realme en Meizu zullen deze functie binnenkort in hun apparaten implementeren

Volgens wat vorig jaar al is gezien, is dit systeem van overdracht van P2P-bestanden heeft tot doel deze bewerkingen binnen de Android-omgeving te stroomlijnen. Slechts enkele bedrijven geloofden aanvankelijk in het project, waaronder Xiaomi, OPPO e Vivo. Gezien het nut lijkt het echter dat ook andere merken overtuigd zijn. Black Shark heeft deze functie bijvoorbeeld al in zijn eigen versie geïmplementeerd JoyUI 11 su Black Shark 2 e 2 Pro. Degenen die eraan werken om het zo snel mogelijk te exploiteren, zijn OnePlus, Realme en Meizu, die echter hebben verklaard mee te willen doen aan het project.

Lees ook:
OnePlus File Manager nu beschikbaar in de Play Store

Het is misschien niet voor iedereen duidelijk waar we het over hebben. Ik wil er daarom op wijzen dat het protocol voor bestandsoverdracht een grote verscheidenheid aan indelingen ondersteunt en u zelfs volledige mappen kunt laten delen. Het protocol ondersteunt bestandsoverdrachtsnelheden in de volgorde van 20 Mbps op een stabiele verbinding, wat aanzienlijk beter is dan bij eenvoudige bestandsoverdrachten via Bluetooth.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .