HeimVision HM245: een "imperfecte" beveiligingskit

Jarenlang hebben verschillende gebruikers besloten om privé te kopen beveiligingssystemen steeds avant-garde. Dankzij hun eenvoudige installatie is het in feite niet langer nodig om een ​​technicus te bellen en dit vermindert de kosten aanzienlijk. Daarom hebben verschillende bedrijven besloten om op dit gebied te investeren en systemen met gesloten circuit te ontwikkelen die verbinding kunnen maken met ons wifi-thuisnetwerk. Daaronder vinden we dus ook waarover we het vandaag zullen hebben, dat wil zeggen HeimVision HM245. Het is een van de meest complete oplossingen in deze sectoren en biedt een werkelijk hoogwaardige set accessoires. In sommige opzichten hadden we echter meer aandacht voor detail verwacht, en in dit opzicht volledige beoordeling we leggen uit waarom.

HeimVision HM245 beoordeling

Unboxing

Als we naar de doos kijken, zien we hoe een foto van het product al op de voorkant is gedrukt. Binnen dit pakket vinden we daarom:

 • HeimVision HM245 DVR;
 • 4x AHD camera;
 • 4x 2-in-1 video- / voedingskabels;
 • splitterkabel voor het voeden van de beveiligingskamer;
 • USB-muis;
 • wandvoeding met Amerikaanse stekker;
 • Ethernet-kabel;
 • beknopte handleiding, volledig in het Engels.

Ontwerp en materialen

Laten we eerst de bouwkwaliteit van deze producten analyseren. Door alle verschillende eenheden in het pakket te extraheren, kon ik daarom niet anders dan opmerken hoe deCentrale eenheid, verantwoordelijk voor het coderen van de afbeeldingen, wordt op een nogal ruwe manier uitgevoerd. De hele externe structuur is gemaakt van plastic en het is duidelijk uit de montage hoe dit product niet bedoeld is om zichtbaar te blijven. Daarom kan ik over dit aspect niet veel zeggen. De voorkant vertoont wat Status-LED voor alarm, registratie en daadwerkelijke ontsteking van het product, evenals het bedrijfslogo. Uiteraard bevinden alle hoofdcomponenten zich op de achterkant, waar we de volgende invoer vinden:

 • 8x BNC video-ingang;
 • HDMI-uitgang;
 • Audio-ingang en audio-uitgang;
 • VGA;
 • 2x USB-A;
 • Ethernet-poort;
 • ingang voor voeding.

Als we op de achterkant kijken, zien we de aanwezigheid van enkele schroeven die in een paar seconden kunnen worden verwijderd om rechtstreeks in de DVR. Hier vinden we daarom het moederbord en een extra ruimte erachter, waar je de harde schijf kunt plaatsen. Dit is echter niet aanwezig in het pakket, daarom moet u het apart kopen volgens de specificaties in de instructiehandleiding: het moet een HD 3.5 ″ SATA, die na installatie correct wordt opgemaakt. In de meeste gevallen wordt dit accessoire niet in de verpakking meegeleverd, maar het is echt jammer dat het merk geen eer wilde bewijzen aan klanten met een dergelijk onderdeel, ook niet van slechte kwaliteit. Ik ben het ermee eens dat wanneer u besluit een product van dit type te kopen, u op de hoogte bent van de werking en wat er in het pakket wordt geleverd, maar de aanwezigheid van een HD zou hoe dan ook op prijs zijn gesteld. Zonder dit kan het systeem in feite geen gegevens opslaan en geen afbeeldingen opnemen. Daarnaast meet de DVR 383 x 170,18 x 274,32 mm, met een gewicht van ca. 300 gram (zonder HD).

Ik heb echter niet veel te zeggen over de afzonderlijke beveiligingscamera's, die zeker veel beter zijn gebouwd dan de DVR. Deze zijn in feite gemaakt van metaal, in zwarte kleur en zijn behoorlijk elegant. Aan de zijkant tonen ze het merklogo terwijl het voorste deel de hoofdlens bevat (waarover we geen specifieke informatie hebben). Deze zijn gecertificeerd IP66, zelfs gemakkelijk weerstaan ​​in open omgevingen, en kan video's opnemen in 1080p. Als we naar hun ontwerp kijken, zien we hoe alle centrale sensoren worden omgeven LED de visione notturna. Als enige uitgangen presenteren ze achter de muurbevestigingsplaat de kabel voor deleveren en devideo-uitgang. Elk van hen moet in feite worden aangedreven en in de volgende paragraaf zullen we uitleggen hoe.

Installatie

Ik wil kort uitleggen waar de installatie uit bestaat. Niet alle gebruikers konden in feite aan dit type apparaat gewend zijn. Desondanks, in de korte gids die u in het pakket aantreft, worden stap voor stap alle procedures in dit verband uitgelegd. Je moet een beetje bekend zijn met de Engelse taal, maar de gebruikte termen zijn niet zo ingewikkeld en bovendien zijn er veel verklarende afbeeldingen die je hierbij kunnen helpen.

Wat u eigenlijk moet doen, is eerst de DVR naar het stopcontact, via de juiste voeding. U moet echter wel een adapter gebruiken voor de USA-aansluiting, omdat deze niet in de verpakking zit. U kunt dan een HDMI-kabel in uw bezit (ook niet meegeleverd in het pakket) om de TV aan te sluiten op de DVR. Uiteindelijk dan Ethernet-kabel het zal moeten starten vanaf uw modem / router en rechtstreeks naar de centrale eenheid gaan. Op dit punt zijn we klaar om de individuele kamers te bedraden. In feite moet elk van hen verbonden zijn met een van de vier kabels lang dat je in verkoopdozen vindt. Deze hebben twee uitgangen aan de ene kant en twee aan de andere kant. Elke camera moet daarom worden aangesloten op deze kabel, zoals duidelijk wordt aangegeven in de instructies en, ten tweede, ook op de voeding. Er komt namelijk een tweede transformator die alle beveiligingscamera's van energie zal voorzien. Pas aan het einde van deze bewerking kan elke video-uitgang (die met het gele uiteinde) worden aangesloten op een van de 8 video-ingangen op de achterkant van de DVR.

Dankzij de voltooiing van al deze operaties, het inschakelen van de TV u krijgt toegang tot het commandocentrum met behulp van de software die door het merk beschikbaar is gesteld. Je zult gewoon moeten verander het wachtwoord systeem, met behulp van de muis in de doos, en na enkele ogenblikken heb je de volledige controle over de kit. In het geval dat het systeem in het bezit is van de HD, verwijdert u eenvoudig het onderste deel van de centrale eenheid en sluit u de kabels aan op het moederbord, zoals ook weergegeven in het boekje.

Bediening en software

Er zijn ook andere methoden voor het besturen van alle bewerkingen op dit systeem, zoals l'toepassing officieel. We zullen later echter zien hoe het werkt. Op dit moment zou ik me concentreren op wat er vanaf de tv kan worden gedaan door in te loggen op de DVR. Hier hebben we in feite een volledig overzicht van alle geïnstalleerde beveiligingscamera's. Deze hebben zeer lange aansluitkabels en kunnen daardoor overal in huis geplaatst worden. Er is geen precieze indicatie van hun lengte, maar ik neem aan dat ze een afstand van zelfs meer dan 40 meter kunnen overbruggen.

Door met de rechtermuisknop te klikken hebben we toegang tot verschillende items, te beginnen vanaf Hoofdmenu. Hier hebben we toegang tot het tabblad met betrekking tot registrazioni, misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele systeem. Naast het stipt kunnen programmeren registratietijden, of de tijdvakken voor elke kamer, we kunnen ook kiezen voor de resolutie van afbeeldingen en ga naar de kalender. Alle opnamen die door het systeem zijn gemaakt, zijn hier te vinden, gedeeld door de dag, die indien nodig op het scherm kunnen worden bekeken. Via de editor onderaan kunt u van het ene bestand naar het andere schakelen, teruggaan, pauzeren en nog veel meer. Uiteraard zal het, gebruikmakend van de HD, ook alles gaan bekijken in de backup.

Er zijn verschillende beveiligingsniveaus, die het gebied onder een hoek van kunnen inspecteren 110 ° (elke kamer). Elke eenheid kan daarom het alarm activeren als een simpele beweging wordt gedetecteerd, wanneer een gezicht of de aanwezigheid van een mens wordt gedetecteerd. Dit alles kan al dan niet worden geactiveerd binnen het relatieve menu. U kunt ook een mate van instellen detectiegevoeligheid, die ik aanraad om op te zetten middelen, om te voorkomen dat er bij elke beweging van de lucht te veel meldingen op uw smartphone binnenkomen. Alle gedetecteerde gezichten kunnen echter worden geraadpleegd door op de pijl rechts te klikken, die deze parameter bijhoudt. Altijd met een klik op de rechter knopu kunt echter ook de helderheid, The contrast en, in het algemeen, elke waarde van elke afzonderlijke camera. Door met alle bedieningselementen te boeien, kon je daarom het vierkant vinden en de opties tijdig en nauwkeurig selecteren.

Ik herinner u eraan dat HeimVision HM245 compatibel is met elke camera die niet groter is dan 5MP en in het bijzonder met AHD / TVI / CVI / XVI / CVBS / IP Kamer. Het is dus een niet al te complex systeem dat toch echt heel dynamisch en flexibel is. Ik ben tijdens de hele gebruiksperiode geen specifieke problemen tegengekomen, hoewel ik in feite bijna altijd een interface heb gehad met de smartphone-applicatie, die we in een oogwenk zien.

Toepassing (XMEye)

Zoals je hierboven hebt gelezen, heet de Android-applicatie XMEye. Op grafisch vlak is het niets bijzonders, terwijl het alles laat zien wat je nodig hebt. Zelfs in dit geval kon ik echter geen videogeschiedenis bekijken omdat ik geen HD had. Dit komt omdat alles door de DVR wordt verwerkt en er geen manier is om continu opnemen op smartphones te activeren. In tegenstelling tot de interface die we op de tv vinden, kunt u hier echter handmatig een opname starten die in het telefoongeheugen is opgeslagen. Daarom merkte ik uiteindelijk dat ik deze app steeds vaker gebruikte.

Hoewel het Grafica is niet zo verleidelijk, we zien dat, eenmaal geconfigureerd, het hele systeem dat we hebben aanwezig is. Elke afzonderlijke kamer kan onafhankelijk van de andere worden bediend en op elke afzonderlijke eenheid is het mogelijk om te fotograferen screenshot, start video-opnamen anche in HD, spreek door de kamer en voer de instellingen in. Hier kunt u het alarm instellen, uw profiel beheren, de video bekijken en toegang krijgen tot de geavanceerde instellingen. Het is een erg schaarse interface, die minder mogelijkheden biedt dan personalizzazione vergeleken met wat we op tv vinden. Desondanks merkte ik dat ik redelijk goed was en nog steeds bewees stabiel ed affidabile. Vanuit het hoofdhuis hebben we onder andere ook toegang tot pushberichten, allemaal achter elkaar verzameld, die ons de sequenties laten zien van de momenten waarop enige menselijke aanwezigheid werd gedetecteerd. Naast deze screenshots vinden we ook het type detectie. Enige opmerking: de opgeslagen foto's zijn binnen 704 x 480 pixel en zijn daarom gecompromitteerd. In het bijzonder zijn alle foto's platgedrukt en tonen ze niet de echte dimensies van de werkelijkheid. Ik kon deze instelling niet wijzigen, zelfs niet downgraden van HD naar SD.

Videokwaliteit

Het is niet gespecificeerd op de Officiële site, wat is de echte kwaliteit van de sensoren die op deze beveiligingscamera's zijn gemonteerd. We weten alleen dat ze zich daadwerkelijk registreren 1080p, hoewel ik er op smartphones nooit in ben geslaagd om verder te gaan dan 704 x 480 pixels. Ik moet echter zeggen dat ze qua kwaliteit niets meer bieden dan wat er al op de markt is. In sommige gevallen had ik inderdaad een betere kwaliteit verwacht, vooral overdag, waar de digitale ruis is aanwezig. Afgezien hiervan zijn de afbeeldingen niet perfect vloeiend en vertonen ze een vrij lage framesnelheid.

Ik merkte dat camera's de neiging hebben om dichtbijgelegen onderwerpen iets te veel te overbelichten, maar ze zijn niet bestudeerd voor dit soort opnamen. Door afstand te houden kun je dus komen buoni risultati, zowel overdag als in het donker, vooral dankzij het nachtzicht dat wordt gegarandeerd door de LED's die zich rond de hoofdlens bevinden. Men wordt verklaard zichtbaarheid di 20 meterin het algemeen, wat volgens mij voldoende is voor elk type huis. Ik raad je in ieder geval aan om een ​​groot gebied niet met slechts één camera te besturen, juist vanwege deze beperking van het gezichtsveld. Ondanks alles tonen deze accessoires een FOV di 110 °daarom zou je vanuit dit oogpunt geen problemen moeten hebben.

Connectiviteit

Als we op de achterkant van de DVR kijken, vinden we een Ethernet-poort die dit kan ondersteunen 100Mbps. Elke kamer is afhankelijk van dit type verbinding en ik moet toegeven dat er geen merkbare vertraging is tussen wat er in werkelijkheid gebeurt en wat er op het scherm wordt gerapporteerd. Daar latencydaarom is het zeer minimaal.

Gedurende de hele testperiode merkte ik geen enkele storing op, niet alleen van de DVR maar ook van de individuele camera's. Ze zijn nooit losgekoppeld van het netwerk en blijven altijd operationeel 24 uur 24. Ik moet echter specificeren hoe de DVR in dezelfde kamer was geplaatst als waar de modem zich bevindt, en deze met een Ethernet-kabel met een extensie erop te verbinden. Dit leidt daarom onvermijdelijk tot een vertraging van de prestaties, wat het systeem echter niet lijkt te hebben geleden.

Prijs en conclusies

HeimVision HM245 het kost heel weinig met onze coupon GIZCHINA15IT, besteedbaar op de officiële website. Hier bereikt de prijs daarom 119 dollar, dus ongeveer 106 euro tegen de huidige wisselkoers. Ik herinner u er ook aan dat zo coupon is geldig tot 30 juli 2020. Ervan uitgaande dat u de coupon gebruikt, is het dus een absoluut laag cijfer, dat nauwelijks concurreert met andere vergelijkbare producten op de markt. Reden waarom ik, nog meer, liever direct wat meer accessoires had, om er meteen klaar voor te zijninstallazione en het gebruik van het apparaat 100%. Sommige ontbrekende onderdelen, zoals adapters voor de andere stopcontacten met niet-Amerikaanse normen zouden ze in de verkoopdoos moeten zijn geïmplementeerd.

HeimVision HM245 - heimvision.com

HeimVision HM245 is het nieuwe DVR-systeem voor de bescherming van uw huis! Koop het nu met onze coupon en bespaar 15%!

Meer Minder
LinkedIn

Ondanks alles is de kwaliteit redelijk goed, zeker voor zo'n klein figuur. In het pakket zitten dan instructies die ik persoonlijk erg nuttig en duidelijk vind, hoewel ze allemaal in het Engels zijn geschreven. Je zou jezelf echter goed moeten kunnen bevrijden, zelfs met alleen de afbeeldingen. Ik raad echter aan om, als u besluit dit product te kopen, een Externe HD, mogelijk van goede kwaliteit, wat het uiteindelijke cijfer met ongeveer zou kunnen verhogen 20-30 euro.