Telegram werkt niet: de app is uitgeschakeld op Xiaomi, Huawei, OnePlus en desktopclient-apparaten

Telegram werkt niet
Smart Life

Telegram werkt niet en de hele netwerkinfrastructuur is uitgevallen. In de eerste rapporten die de afgelopen minuten werden ontvangen, leek het erop dat het probleem alleen op mobiele systemen was gelokaliseerd waarbij alle smartphonebezitters betrokken waren Huawei, Xiaomi, Lindahl, OPPO enzovoort, maar blijkbaar is de beroemde berichtensoftware ook offline voor desktopclients voor Windows, Mac en Linux.

Telegram down voor Android, iOS, Windows en Mac

Telegram werkt niet

De slechte dienst lijkt op Europees niveau en in Rusland te zijn gelokaliseerd, zoals gerapporteerd door Downdetector, maar het is niet uitgesloten dat het ook op andere continenten kan worden aangesloten op een algemener probleem.

Telegramdaarom is het weer gedaald en zijn de problemen die momenteel worden aangetroffen als volgt:

  • Onvermogen om berichten te verzenden of te ontvangen;
  • onvermogen om een ​​nieuw account aan te maken;
  • onvermogen om het account te verbinden met een nieuw apparaat;
  • onvermogen om spraaknotities en bestanden te downloaden.

Het officiële account van Telegram su Twitter heeft nog geen informatie vrijgegeven en daarom #TelegramDown heeft momenteel geen officiële reden, maar de technici werken waarschijnlijk al aan het oplossen van het probleem.

Telegram-problemen, update 22.43:

De service lijkt weer normaal te zijn geworden met een zeer snelle oplossing door het technische team van Telegram. Het herstel kan een paar minuten duren en is daarom niet voor iedereen onmiddellijk beschikbaar, maar al snel moeten alle betrokken accounts operationeel zijn.

We herinneren je eraan om je te abonneren op ons Telegram-kanaal, zodra het weer aan het werk gaat voor iedereen, om geen hi-tech aanbod in realtime te missen:

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .