Xiaomi 100W superlading komt aan op Black Shark | Lekken

zwarte haai
OnePlus Nord N10

Na het debuut van 3/3 GB Black Shark 12 en 256 Pro in Italië - hier vind je alle details - het Chinese bedrijf lijkt te overwinteren. Het lijkt er echter op dat de rustperiode voorbij is en de Chinese leaker denkt het water te verplaatsen Digitaal chatstation (zoals gewoonlijk!), onthullend dat dit jaar Zwart haai het is feller dan ooit en is klaar om mee te "wedijveren" Xiaomi dankzij de snel opladen da 100W.

Black Shark lanceert de handschoen naar de Xiaomi Mi 10 Pro dankzij de 100W-oplading, volgens dit lek

zwarte haai

Volgens wat gerapporteerd over Weibo, Black Shark ze zal meedogenloos zijn en zal zelfs hem kunnen overschaduwen Xiaomi Mi 10 Pro. De laatste maakte in feite zijn debuut met de 50W oplaadondersteuning, maar het lijkt erop dat de Chinese "rivaal" (kennelijk fans weten dat ze partners zijn) van plan is het bedrijf van Lei Jun te dubben. Digitaal chatstation gaat niet in detail en beweert alleen dat het volgende apparaat van de zwarte haai nog sneller zal worden opgeladen.

Het lijkt echter geneigd om te reageren op de opmerkingen van een volger Black Shark met de komst van opladen van 100W. Maar komt deze technologie eerst op de gaming-smartphone en vervolgens op een Xiaomi-apparaat? Het Chinese bedrijf heeft via Lei Jun en Lu Weibing bevestigd dat de Super Charge Turbo is de massaproductie fase ingegaan, hoewel er momenteel geen nieuws is over een mogelijk vlaggenschip.

Ondertussen is er een videopresentatie op het net verschenen een vermeende oplader van ben 120W, een teken dat Xiaomi misschien een sprong voorwaarts heeft gemaakt, niet vanaf poco. Ik wil eenhypothese, de volgende Black Shark kan 100W opladen, wat de Mi 10 overtreft, terwijl het hoofdbedrijf in plaats daarvan zijn nieuwe topmodel met een extra uitrusting (de 120W) zou kunnen uitbrengen. Het is duidelijk dat het slechts een hypothese is en we moeten gewoon wachten op verdere indiscreties (of een bevestiging van de twee merken) om meer te weten te komen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .