Eer: voor George Zhao is het het enige groeiende merk samen met Huawei tijdens de pandemie

eer huawei george zhao
OnePlus Nord N10

Het is al een paar uur voorbij de presentatie van de Honor 30 Lite (Youth) en X10 Max, die kandidaten zijn voor de beste koop onder de middenbereik 5G. Aan het einde van de conferentie, de CEO van het merk George Zhao heeft uitspraken gedaan over de huidige periode, definiërend Eren e Huawei de enige twee merken die groeien tijdens de pandemie.

George Zhao: Honor en Huawei zijn de enige merken die groeien tijdens de epidemie

eer x10 max

Tijdens het interview vrijgegeven na de gebeurtenis van 30 Lite en de X10 Max, George Zhao hij concentreerde zich op het huidige moment ervaren door technische sector, wat precies aangeeft Eren e Huawei als groeiend merk ondanks de pandemie. Hij legt uit hoe het werk van verkoop online. uitgevoerd door de compagnia had een effect op de jongeren die ze later kozen Eren voor hun eigen land smartphone, waardoor ze niet alleen online kopen, maar ook om de fysieke oplossing te kiezen, waarvoor Zhao essentieel voor groei.

Bovendien is het feit dat ze in zo'n moeilijke periode zijn opgegroeid echt een geweldige prestatie, zoals de media druk del 2020 het is veel hoger dan wat er gebeurde 2019. Het feit dan dat Eren garanderen een hoge kwaliteit / prijs verhouding met zijn producten voor iedereen toegankelijk, is het een factor die niet over het hoofd mag worden gezien.

Wat zeker is, is dat de twee onderling verbonden merken het goed deden waar sommige reuzen sjokten, vooral Huawei steeds al twee maanden op rij het eerste merk ter wereld, en de toekomst lijkt nog rooskleuriger.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .