Huami Amazfit: een nieuwe functie verandert de apparaten in autosleutels

huami amazfit xiaopeng xpeng samenwerkingstoetsen hebben toegang tot de smartwatch-auto
OnePlus Nord N10

De technologische evolutie van de afgelopen jaren heeft alles omvat, van mobiele telefoons tot koelkasten, via de auto's. Als we al projecten als die van overwegen Tesla, realiseren we ons dat er iets verandert aan de manier waarop we transport zien. Precies om deze reden in het huidige huis van tech, de China, kwamen niet lang op zich wachten en de winnende samenwerking tussen Huami / Amazift e Xiaopeng Motors de nieuwe manier van autorijden staat op het punt geboren te worden.

Huami: de volgende Amazfit kan Xiaopeng Motors-auto's openen

huami amazfit xiaopeng xpeng samenwerkingstoetsen toegang tot smartwatch auto 2

De samenwerking tussen de fabrikant van elektrische auto's Xiaopeng Motoren (o Xpeng) En Huami werd geboren in 2019 om te kunnen Amazfit laten interageren met infontainment van voertuigen van het merk van Hij Xiaopeng. In het nieuwe partnerschap willen we de onderlinge verbinding tussen de twee werelden naar een hoger niveau tillen. De draagbare fabrikant wil zelfs hun Amazfit-apparaten maken toegangssleutels voor auto-oplossingen van de Chinese reus (die erg geïnspireerd is door het merk Elon Musk). Simpel gezegd, hij wil de auto openen via de smartwatch.

huami amazfit xiaopeng xpeng samenwerkingstoetsen toegang tot smartwatch auto 3

Alles lijkt te werken NFC en gebruiken toegewijd di Xpeng, zodat u de fysieke sleutel om de auto te ontgrendelen. Zodra je deze hebt geactiveerd toegangssleutels, klik gewoon op de widget die op het apparaat zal verschijnen Amazfit, oprecht comfortabel.

Op dit moment kunnen we er maar een paar zien beelden en strings van code di Huami demonstreren van deze samenwerking. Een goede test natuurlijk, maar het kan nog interessanter zijn om ze aan het werk te zien. Gaan we zeker de toekomst in?

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .