Huawei: uitsluiting van 5G zou voor Portugal enorme verliezen opleveren

huawei infrastructuur 5g portugal 2

dat 5G-infrastructuren di Huawei zijn een bron van inkomsten voor veel landen is nu voor iedereen duidelijk te zien. Zelfs degenen die prachtig negeerden dat de Chinese reus een groot percentage internetnetwerken in handen had. Maar als de UK wil het uit de doos halen - min of meer- en Frankrijk in plaats daarvan kunt u ongestoord werken, zolang het geen gegevens verzamelt, voor kleinere landen zoals de Portugal een uitsluiting van Huawei's 5G zou kunnen leiden enorme verliezen.

Huawei's 5G in Portugal zal het BBP verhogen en honderdduizenden banen creëren: uitsluiting zou rampzalig zijn

huawei 5g infrastructuur portugal

Volgens het rapport van Geld Vivo, 5G-netwerken en aanverwante diensten zullen Portugal naar één begeleiden groei van PIL en de geboorte van 130.000 nieuwe posti di lavoro. Maar wees voorzichtig, als Huawei - topspeler van de infrastructuur van de nieuwe verbinding - wordt verdrongen, zouden de verliezen tegen 2023 echt rampzalig zijn. Er wordt goed over gesproken 1.1 miljard verloren en het risico om te vertrekken 1 / 1.4 miljoen Portugees jarenlang zonder 5G.

De regering van Portugal lijkt Huawei niet uit te sluiten van de race naar 5G, en reserveert alleen onderzoek naar infrastructuurbeveiliging. Ook omdat door de regering zelf is herhaald dat geen enkele sectorgroep zal worden uitgesloten. Kortom, net als Frankrijk behoudt het Lusitaanse land zich het recht voor om de privacy en veiligheid onder controle te houden, in het geval dat niet aan de voorwaarden wordt voldaan.

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.