Officiële Huawei Sound X in Italië: hier is de premium slimme luidspreker

huawei sound x official smart speaker italië specificaties output prijs
Gshopper

Huawei is een bedrijf dat kijkt naar technologie op 360 ° en ook in de audio sector het mist zijn aanwezigheid niet. Om deze reden is het net als wij op de Italiaanse markt gelanceerd enige tijd geleden genoemd, The new Geluid X, The slimme spreker met premium functies.

Officiële Huawei Sound X in Italië: de compacte slimme luidspreker met premiumfunctieshuawei sound x official smart speaker italië specificaties output prijs 2

Bekijk het ontwerp van de nieuwe Huawei Sound X, we vinden een product met elegante ronde lijnen bedekt met polycarbonaat in het bovenste gedeelte en een stof die bestand is tegen spatten van water en stof in het onderste gedeelte. Bovendien vinden we bovenaan een RGB-lichtindicator ringvormig, die reageert op de activiteit van de slimme luidspreker.

Wat de caratteristiche tecnichevinden we een systeem Duw duw waardoor de hoge kwaliteit van het geluid behouden blijft dankzij de onderdrukking van interne trillingen wanneer het volume hoog is. Meer, Geluid X heeft twee woofers da 60 w krachtige bas waarmee het high-definition audiokwaliteit kan retourneren zodra een smartphone is aangesloten Huawei tramite NFC of één smartphone van een ander merk door Wi-Fi.

Prijs en beschikbaarheid

Il Geluid X is beschikbaar op Officiële site di Huawei voor een prijs van 349.90 €, in lijn met de prijzen van dit audiokwaliteitsbereik.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november