Huawei: wereldwijd registratierecord voor Next-Image 2020

huawei volgende afbeelding 2020 recordabonnees italië
OnePlus Nord N10

Huaweiheeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de fotografische sector van zijn smartphones en heeft verschillende fotografiewedstrijden gelanceerd. Ook dit jaar werd de afspraak niet gemist Volgende afbeelding, kom naar2020-editie, dat wereldwijd een grote opkomst registreerde, ver boven die van vorig jaar.

Huawei Next-Image 2020: Italië eerste land in Europa op basis van aantal registraties

huawei volgende afbeelding 2020 entry records italië 2

De grootste fotowedstrijd voor apparaten Huawei e Eren, in de editie 2020, heeft zeer belangrijke cijfers bereikt en in minder dan drie maanden zijn ze goed 882.000 geregistreerde gebruikers wereldwijd. De verhoging voor Huawei volgende afbeelding, vergeleken met vorig jaar, is het duidelijk sinds ze zijn gestegen met 332.000 subscribers. Het meest interessante nieuws is echter het record van deItalië, wat vandaag het eerste land is in Europa op aantal deelnemers aan de wedstrijd.

De competitie, in zijn Italiaanse versie, heeft er een uitzonderlijke jury die maandelijks via de verschillende categorieën de mooiste shots koos: Remote shots met keurmeester Marco Fantini; Hallo, leven! met Beatrice Valli; portretten met de influencer Giulia De Lellis; storyboard met Mariano Di Vaio en nachtopnames met categorierechter Andrea Damante.

De tevredenheid van Huawei Italia in de woorden van Isabella Lazzini

Dit zijn de woorden van tevredenheid van Isabella Lazzini, Directeur van Huawei Italië in de sector Marketing en detailhandel:” We zijn heel blij dat Italië dit jaar zoveel nieuwe deelnemers heeft gezien. In vergelijking met vorig jaar noteerden we een toename van de deelname met meer dan 60% en in Europa was Italië het land met het grootste aantal bijdragen. Het is geweldig om te zien hoeveel talent ons land te bieden heeft, en liefhebbers van mobiele fotografie hebben de uitdaging van dit jaar echt omarmd door prachtige foto's te maken die inspireren tot vreugde. Er is nog nooit een belangrijker moment geweest dan dit om allemaal samen te komen, en met NEXT-IMAGE 2020 is het onze missie om meer mensen te verbinden door de positieve kracht van creativiteit'.

Deze initiatieven van Huawei, evenals het ecosysteem Naadloos, breng het merk in een steeds innovatievere dimensie, vooral voor ons land.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .