Huawei Watch GT 2 en Honor MagicWatch 2 ontvangen de update van juli

huawei watch gt 2 honor magicwatch 2 update juli 2020

Twee van de meest interessante SmartWatch op de markt, Huawei Watch GT 2 e Eer MagicWatch 2 ze zijn bijgewerkt met interessante functies die ze completer en betrouwbaarder maken. Sterker nog, functies gewijd aanfysieke activiteit en vrouwelijke gezondheid.

Huawei Watch GT 2 en Honor MagicWatch 2, de detectie van fysieke activiteit en menstruatiecyclus arriveert

huawei watch gt 2 honor magicwatch 2 update juli 2020 2

In mei, de Bekijk GT2 heeft wat ontvangen nieuwe functies zoals de SpO2-bewaking, Terwijl 'Eren Magicwatch 2 hij had de hare zien uitzetten atletische sporten in 'Update van juni. In de maand Juli in plaats daarvan brengt de update dezelfde nieuwe functies. Gaan om de changelogvinden we de komst van de automatische detectie van motorische activiteit en de identificatie van wat het is, naast de introductie van de monitoring van de menstruatiecyclus en de functie voor de maandelijkse prognose.

huawei watch gt 2 honor magicwatch 2 update juli 2020 3

Merken raden aan om de applicatie bij te werken Huawei Health in ieder geval naar de versie 10.1.0.311 om te profiteren van deze functies. Bovendien, in de update voor GT 2 e Magicwatch 2 meer worden toegevoegd internationale tijdsloten en de stabiliteit van het systeem. Firmware met build 1.0.8.16 het heeft alleen een gewicht 20 MB.

De update voor Huawei Watch GT 2 en voor de SmartWatch di Eren het wordt wereldwijd uitgerold en het zou de komende weken ook naar ons toe moeten komen.

💰 Bespaar met GizDeals voor de beste deals van China! ⭐️ Als je honger hebt naar nieuws, volg dan GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .