OnePlus 8 Pro: voor EHA is dit de beste smartphone 2020

oneplus 8 pro beste smartphone 2020 eha
Smart Life

De grote kwaliteiten van OnePlus 8 Pro worden nu objectief erkend en behoren zeker tot de populairste smartphones op de markt. Om deze claims te bevestigen, denken de verschillende erover na Awards dat de vlaggeschip van het Chinese merk - momenteel bezig met een revolutieproces met de North mid range - ontvangt met het verstrijken van de maanden. Inderdaad, 8 Pro ontving onlangs de EHA-onderscheiding hoe beste smartphone van de 2020.

OnePlus 8 Pro wint de EHA "2020 Best Smartphone Award"

oneplus 8 pro

De onderscheiding ontvangen door8 Pro kwam na unanieme goedkeuring door de jury van experts van deEHA (Europese Hardware Association), die het als de beste smartphone onder een reeks van 10 apparaten beschouwde. Grote tevredenheid in de woorden van Pete Lau:” We zijn vereerd om de prijs voor de beste smartphone van 2020 voor OnePlus 8 Pro te ontvangen.In ons bedrijf streven we er voortdurend naar om onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden. Ons vlaggenschip laat zien hoeveel we ons inzetten om de best mogelijke technologie met de wereld te delen'.

Hier zijn de woorden van een van de experts in de sector om de reden voor het succes van de8 Pro, Dennis Bode, redacteur van Hardwareluxx: " We willen het OnePlus-team feliciteren met de eerste plaats in de categorie '2020 Best Smartphone Award' bij de European Hardware Awards. Met zijn fantastische weergave en prestaties heeft OnePlus 8 Pro terecht gewonnen'.

En u bent het eens over het resultaat van het topbereik van OnePlus, of heb je andere voorkeuren? Laat het ons weten in de comments.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .