OnePlus: zo ziet de afstandsbediening van de nieuwe Smart TV's eruit

oneplus tv uy-serie slimme afstandsbediening netflix prime video youtube 4

OnePlus beleeft een heel bijzonder moment, verdeeld tussen de creatie van een steeds completer ecosysteem en een revolutie in de middenklasse met het naderende noorden. Gisteren, 2 juli 2020, introduceerde de nieuwe instap-tv's van U-serie ed Y, die zijn uitgerust met Android TV. Van de afstandsbediening was tot op heden echter nog geen nieuws.

OnePlus TV: de afstandsbediening tussen sneltoetsen voor stijl en YouTube, Netflix en Prime Video

oneplus tv uy-serie slimme afstandsbediening netflix prime video youtube

De nieuwe afstandsbediening voor OnePlus TV U-serie ed Y heeft een substantiële wijziging ondergaan vergeleken met die van de vorige premium series Q1. Het komt in twee versies, waar de voor U-serie hervat de stijl van de voorganger van de Q-serie, maar daar vind je meerdere sneltoetsen voor YouTube, Netflix e Prime Video, voorheen afwezig. Het houdt ook de sleutel voor Google Assistant, naast het verrijken van de terugknop, applicaties en dempen.

oneplus tv uy-serie slimme afstandsbediening netflix prime video youtube 3

Dan vinden we hetzelfde voor de afstandsbediening van de Y-serie, dat een meer standaard ontwerp heeft, ondanks het feit dat de sneltoetsen voor streamingdiensten behouden blijven, maar de sleutel voor streaming verloren gaat app en het huis OnePlus.

Natuurlijk zijn ze uitgelijnd met afstandsbedieningen die zijn ontworpen voor Smart TV high-end, een teken dat OnePlus wil niets aan het toeval overlaten en de best mogelijke kwaliteit garanderen, ook al is het een accessoire als dit.

💰 Bespaar met GizDeals voor de beste deals van China! ⭐️ Als je honger hebt naar nieuws, volg dan GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .