ROG Phone 3: met Snapdragon 865+ vliegt hij op een frequentie van 3.4 GHz

asus rog telefoon 3
Gshopper

ROG Telefoon 3 het lijkt net begonnen te verbazen, mede dankzij het potentieel van het nieuwe SoC Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Inderdaad, het nieuwe en krachtig chipset heeft er een bereikt frequenza van berekening als nooit tevoren in mobiele sector, onder andere het houden van een temperatuur meer dan acceptabel.

ROG Phone 3 duwt de Snapdragon 865+ naar een klokfrequentie die nooit wordt bereikt door een smartphone-chipset

rog telefoon 3 leeuwenbek 865 plus frequentieberekening

Hoe valt het op? Snapdragon 865 Plus uitgerust op ROG Telefoon 3? Vergeleken met de andere smartphone waarin het aanwezig is, zoals de nieuwe rivaal Legion telefoon duel di Lenovo, waarin de chipset bereikt het opmerkelijke berekeningsfrequentie van 3.1 GHz, verhoogt het zijn potentieel 3.4 GHzeen klok nooit bereikt op een mobiel. Dit resultaat laat ons begrijpen hoe deottimizzazione waarmee de verschillende apparaten zijn ontworpen bepalen een ander succes, zelfs met hetzelfde aantal CPU.

Wat verrassend is aan dit nieuwe "record" zijn de temperatuur- waarmee de ROG Telefoon 3 en Snapdragon 865 Plus kom naar die frequentie. Inderdaad, de gemiddelde temperatuur gecombineerd tussen CPU e GPU bereikt i 31 C °, daarom lo smartphone het blijft relatief koud bij het pushen in extreme situaties als deze. Het kan te danken zijn aan het uitstekende warmteafvoer? Of juist de chipset is het zo goed geoptimaliseerd dat het moeiteloos kan worden gedaan?

Zeker is dat gebruikers van de nieuwe gaming-smartphone di ASUS ze kunnen hun hart ophalen aan nog veeleisendere spelsessies zonder zich er zorgen over te hoeven maken temperatuur- en vooral van de potenza een dispositivo die snel tot een leider zou kunnen stijgen sector steeds groeiend maar nog steeds (misschien gelukkig) het behoud van welomschreven realiteiten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
Banggood november