Het verbod op Chinese apps in India is "illegaal", zucht Xiaomi opgelucht?

ban india app xiaomi chinees

Een paar dagen geleden vanIndië een beetje destabiliserend nieuws is gearriveerd voor de technische context: de autoriteiten van het op één na meest bevolkte land ter wereld hebben dat meer dan 50 verboden Chinese app uit de winkels, die massale sociale media zoals TikTok en zelfs eigen toepassingen van Xiaomi. Deze stap lijkt de internationale gemeenschap echter niet te hebben gemogen, dan via de WTO (World Trade Organization) heeft bekend gemaakt dat het de wetten van die organisatie overtreedt.

De Chinese ambassadeur verzet zich tegen het verbod op Indiase apps door te vertrouwen op de WTO: goed nieuws voor Xiaomi?

xiaomi mi store india

Het standpunt van deIndië hij is de Chinese ambassadeur in het land van herkomst van Gandhi, Ji rong, waarin staat dat de China en "is sterk tegen'Tot het veto Chinese app en dat deze transacties in strijd zijn met de uitwisselingswetten van WTO. De beschuldigingstonen hebben echter nog steeds een sluier van hoop, gegeven dat Ji zei: "We verwachten dat India gunstige economische leningen en handel tussen China en India erkent. Wij vinden het dringend noodzakelijk dat de regering een stap terug doet van deze discriminerende praktijk om terug te keren ten voordele van het bedrijf dat de twee landen in het belang van elkaar zijn'.

echter, de Indiase overheid, die tevreden lijkt te zijn met de operatie om een ​​bedreiging voor de soevereiniteit en integriteit van het land te verwijderen, evenals voor de veiligheid van de staat en de openbare orde. Kortom, voor deIndië le Chinese app zij schaden en brengen hun burgers in gevaar op het gebied van veiligheid en privacy, en dus de ban het is nodig voor hen. Maar de wrijvingen tussen de twee landen lijken hier niet op te houden en naar veel serieuzere zaken te gaan.

Wat betreft fabrikanten zoals Xiaomi, de veroordeling van WTO het is misschien een zucht van verlichting, maar we zijn blijkbaar verre van de normaliteit die de verkoop van Chinese merken op Indiase bodem kenmerkte.

💰 Bespaar met GizDeals voor de beste deals van China! ⭐️ Als je honger hebt naar nieuws, volg dan GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .