Xiaomi heeft in India een rechtszaak aangespannen wegens octrooi-inbreuk

xiaomi citaat india oordeel interdigitale octrooi-inbreuk
OnePlus Nord N10

Het lijkt erop dat de problemen nog niet voorbij zijn Xiaomi in Indië. Na de verbod op sommige eigendomsapplicatiesmoet de Chinese reus een nieuwe tirade onder ogen zien die door de onderzoek en ontwikkeling mobiel InterDigital, die het merk aangeklaagd voor twee vermeende octrooi-inbreuken.

Xiaomi: InterDigital klaagt haar aan wegens schending van patenten voor mobiele telefoons en codecs in India

xiaomi citaat india arrest interdigitale octrooi-inbreuk 2

Dus hoe kwam het nieuwe probleem van Xiaomi in Indië? InterDigital hij vervolgde de Chinese reus wegens het overtreden van 5 patenten Indianen van 3G / 4G mobiele telefoons en drie Indiase patenten op i codec H.265 / HEVC. Het lijkt erop dat deze juridische actie is ontstaan ​​na jaren van onderhandelingen. En in de laatste ingediend bij deHooggerechtshof van Dehliheeft het bedrijf juist daarom om schadevergoeding en punitieve schadevergoeding verzocht schending.

InterDigital dus vroeg hij om een voorlopige voorziening door de rechtbank om verder te voorkomen octrooi-inbreuken eigenaren, tenzij de Xiaomi gaat niet akkoord met het nemen van een licentie tegen redelijke en redelijke voorwaarden zoals bepaald door de rechtbank zelf. Dit zijn de woorden van de CEO van het beschuldigende bedrijf, William J. Merritt"Draadloze en videostandaarden spelen een belangrijke rol bij het elimineren van integratiebarrières, waardoor nieuwe bedrijven - zoals Xiaomi - de markt kunnen betreden en succesvol kunnen zijn, ondanks dat ze niet hebben geïnvesteerd in eerdere draadloze onderzoeksactiviteiten'.

Kortom, ofwel zijn we het eens, ofwel lijkt het de manier om Xiaomi in Indië je wordt steeds bergopwaarts.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .