Xiaomi schakelt de Mi Community-app en -site in India tijdelijk uit

xiaomi mi community india uitgeschakeld 2

Het onderscheid tussen Chinese technologie enIndië breidt verdere scenario's uit en ook deze keer Xiaomi betrokken raken. Sterker nog, na elkaar gezien te hebben verbied sommige van zijn apps samen met die van andere fabrikanten, heeft het bedrijf besloten het uit te schakelen Mi Gemeenschap alleen voor de Indiaas grondgebied, door het in een brief aan fans te communiceren.

Xiaomi: Mi Community India uitgeschakeld, de motivaties van het merk

xiaomi mi community india is uitgeschakeld

De actie van Xiaomi komt ook voor na wat er in de partituur is gebeurd a POCO dat ze moest haar excuses aanbieden vanwege de apps die op de nieuwe M2 Pro waren verboden. de applicatie Ik Gemeenschap India was een paar weken geleden al verboden op de zwarte lijst van de regering, maar de site was nog steeds beschikbaar. De Chinese reus begreep echter dat de situatie ongemakkelijk was geworden en besloot ook de communitywebportal uit te schakelen.

Om je motieven uit te leggen, Xiaomi schreef er een brief gericht op fans van de Gemeenschap India, die je kunt vinden als je probeert in te loggen Indiase IP. Hier zijn de belangrijkste zinnen van de brief: " We spreken met belanghebbenden van de overheid om op zoek te gaan naar opheldering. De Mi-community houdt zich aan de strengste privacy- en beveiligingsregels van de Indiase wet. De privacy en beveiliging van Mi-fans zijn te belangrijk voor ons'.

De wil van Xiaomi daarom is het volkomen vreedzaam en toegewijd aan het verhelpen van de storingen die in deze periode met deIndië, een van de grootste markten voor de Lei Jun.

💰 Bespaar met GizDeals voor de beste deals van China! ⭐️ Als je honger hebt naar nieuws, volg dan GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .