EMUI 11 komt eraan: nieuws, ondersteunde modellen en convergentie met HarmonyOS 2.0

emui 11
pocom3

EMUI 11 zal binnenkort werkelijkheid worden volgens wat naar voren kwam uit een interview met Wang Chenglu, president van divisie consumentensoftware voor Huawei. De manager van de Chinese reus bevestigde in feite het startvenster van de nieuwe smartphone-interface van Huawei al aangekondigd in de afgelopen weken.

28 / 08 update: er komen nieuwe details naar buiten over de volgende EMUI 11. Vind alles in de onderstaande paragraaf “Wat wordt het nieuws van EMUI 11?'.

LEES OOK:
EMUI 11: download alle officiële achtergronden van Huawei | Downloaden

Wat wordt het nieuws van EMUI 11?

L'EMUI 11 zal worden gericht op wolk en zal deAI om runtime-bewerkingen en processorbelasting te vereenvoudigen. De sprong ten opzichte van EMUI 10 zou in die zin dus aanzienlijk moeten zijn. Een belangrijke stap voorwaarts voor Huawei zal worden gezien HarmonyOS 2.0 die gelijktijdig met deEMUI 11.

De nieuwe versie van Huawei's besturingssysteem voor domotica en IoT zou kunnen worden samengevoegd tot een zeer geavanceerd computersysteem waarmee het hele ecosysteem van het bedrijf kan communiceren door applicaties en bewerkingen in realtime en gelijktijdig uit te voeren, waarbij de rekenkracht over alles wordt verdeeld. het net. Zo'n vooruitzicht zou het software-ecosysteem van Huawei naar een "baanbrekend" keerpunt dat niet langer geconcentreerd was op de enkele hardware, maar in het algemeen en op de samengevoegde Cloud om een ​​enkele omgeving voor het gebruik van inhoud te garanderen.

EMUI 11

Het is gemeld dat de software zal zijn gebaseerd op de Gedistribueerde technologie, waarvan we het hadden genoemd, maar de details waren niet bekend. Het zal mogelijk zijn om via de verschillende apparaten van het merk uit te voeren videogesprekken cross-platformof gebruik er een direct slimme spreker om oproepen te beantwoorden. Het is mogelijk om het scherm tussen smartphone en computer te delen en zelfs een video in realtime van een drone naar een vriend te sturen.

Kortom, de wil van Huawei is om zijn op EMUI gebaseerde technologie nauwkeurig te distribueren over alle producten van zijn ecosysteem, waardoor een onderling verbonden cloud ontstaat. Wat gebruikers het meest alert houdt, is het feit dat versie 11 gebaseerd zal zijn op Android 11 open source en niet aan HarmonyOS 2.0 zoals we in het begin dachten, een teken dat het voor HMS nog geen tijd is om los te komen van het besturingssysteem van de groene robot.

28 / 08 update: Er is ook een lijst verschenen met een gedeeltelijke lijst van de nieuwe functies die zouden moeten debuteren met EMUI 11. Dit zijn voornamelijk verbeteringen van functies die al in de gebruikersinterface aanwezig zijn. De verbeteringen zouden betrekking hebben op de optimalisatiesuite voor gaming GPU Turbo, eenhandige modus, volledig schermgebaren e Donker thema. Bovendien is de optimalisatie van de Vliegmodus, waarmee Bluetooth bij activering niet meer wordt gedeactiveerd. Om te verbeteren zou ook deAlways-On Display, evenals de modus Multi-Window voor split-screen en zwevende vensters.

Wanneer komt EMUI 11 uit?

De uitgang van de EMUI 11 wordt officieel verwacht tussen de maand Juli e September 2020. De officiële aankondiging van de nieuwe interface zal ook vergezeld gaan van de lijst met ondersteunde modellen en de gerelateerde roadmap voor beide smartphones Huawei die van de dochteronderneming Eren. Vóór de definitieve release, zoals gewoonlijk voor Huawei, L 'EMUI 11 wordt aangeboden als bètatest voor verschillende apparaten om bugs en prestaties te verfijnen.

Zoals onthuld door de leaker Onderwerpen, Huawei Developer Conference 2020 zou moeten beginnen11 september. Dit zal vrijwel zeker het stadium zijn waarin de nieuwe Huawei UI officieel wordt onthuld.

Welke modellen ontvangen de EMUI 11?

De lijst met modellen Huawei die de update zou ontvangen die onze medewerkers speculeren, en die we in de loop van de tijd zullen updaten zodra bevestigingen worden vrijgegeven, omvat:

  • Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite 5G, Huawei P40 Lite E, Huawei P40, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+;
  • Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X 5G, Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate X, Huawei Mate XS;
  • Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite Nieuwe Editie, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro Nieuwe Editie;
  • Huawei Nova 5T;
  • Huawei P Smart Pro, Huawei P Smart 2020, Huawei P Smart S.

De bovenstaande lijst is, zoals vermeld, momenteel onze aftrek die rekening houdt met de meest recente modellen, maar waarvan we hopen dat deze ook zal worden bevestigd met enkele oudere modellen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic